Shop Pay -maksuerien hyväksyminen Shopify-myyntipisteellä

Kun olet ottanut Shop Pay -maksuerät käyttöön myyntipisteellä, voit tarjota asiakkaillesi joustavia maksuvaihtoehtoja antamalla heille mahdollisuuden tehdä ostos nyt ja maksaa myöhemmin. Hyväksytyille asiakkaille tarjotaan samoja maksuerävaihtoehtoja myymälässä kuin verkkokaupassakin. Maksat samat palvelumaksut myymälässä tehtävistä Shop Pay -maksuerätilauksista kuin verkkotilauksistakin. Lisätietoja Shop Pay -maksueristä.

Vaatimukset

Shop Pay -maksuerät ovat vain Yhdysvalloissa toimivien oikeutettujen kauppiaiden käytettävissä, jotka tekevät myyntiä Yhdysvaltain dollareissa.

Jotta voit hyväksyä Shop Pay -maksuerät myyntipisteen kassalla, sinulla on oltava käytössäsi Shopify POS -sovelluksen versio 8.4.0 tai uudempi.

Shop Pay -maksuerien hyväksyminen kassalla

Voit hyväksyä Shop Pay -maksueriä kassalla valitsemalla maksutavaksi Shop Pay -maksuerät, jonka jälkeen asiakas suorittaa maksun loppuun omalla laitteellaan.

Vaiheet:

1. Napauta POS-laitteellasi Ostoskori-sivulla Kassa.
  2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -sivulla Shop Pay -maksuerät. Asiakkaan ostoskoria varten luodaan QR-koodi.
  3. Käännä laitteesi asiakasta kohti, ja ohjeista häntä skannaamaan QR-koodi älypuhelimen kameralla ja viimeistelemään hakemus omalla laitteellaan.
  4. kun asiakas on täyttänyt hakemuksen, se on hyväksytty ja hän maksaa ostoksensa, varmista, että tapahtuman tilana näkyy Valmis.

Asiakasta koskevat vaatimukset

Jotta asiakas voi maksaa myymälässä Shop Pay ‑maksueriä käyttämällä, seuraavien vaatimusten tulee täyttyä:

• Ostoksen summa on 50–20 000 USD.
  • Asiakas käyttää älypuhelinlaitetta, jolla pääsee Internetiin Wi-Fi:n kautta tai mobiilidataa käyttämällä.
  • Asiakkaalla on Yhdysvalloissa sijaitseva laskutus- ja toimitusosoite ja hänen maksuvaluuttansa on USD.
  • Asiakas maksaa Shop Payn tukemalla kortilla.
    • Jos asiakas haluaa jakaa tilauksensa neljään joka toinen viikko maksettavaan erään, hän voi maksaa pankki- tai luottokortilla.
    • Jos asiakas valitsee kuukausittaisen maksusopimuksen, hän voi maksaa vain pankkikortilla.

Asiakkaan kassakokemus

Kun olet valinnut Shop Pay -maksuerät maksutavaksi kassalla, asiakkaan on suoritettava seuraavat toimenpiteet.

Vaiheet:

1. Asiakas skannaa QR-koodin POS-laitteelta älypuhelimellaan. Kassa aukeaa asiakkaan mobiililaitteen selaimessa.
  2. Asiakas suorittaa toisen seuraavista toimenpiteistä:

• Jos kyseessä on uusi Shop Pay -asiakas, hänen täytyy antaa sähköpostiosoitteensa Shop Pay -tilin luomista varten ja syöttää maksutietonsa ja laskutusosoitteensa.
    • Jos asiakkaalla on jo Shop Pay -tili, hänen täytyy kirjautua Shop Pay -tililleen.
  3. Asiakkaalle näytetään toinen seuraavista kehotteista:

• Jos asiakas käyttää Shop Pay -maksueriä ensimmäistä kertaa, hänen täytyy antaa osana Affirmin hakemusprosessia lisätietoja, kuten syntymäaika ja laskutusosoite.
    • Jos asiakas on aiemminkin käyttänyt Shop Pay -maksueriä, häntä saatetaan pyytää antamaan lisätietoja henkilöllisyyden tarkistamista varten.
  4. Jos asiakas on hyväksytty maksamaan Shop Pay -maksuerien avulla, hän valitsee jonkin hänelle tarjotuista maksusuunnitelmista ja napauttaa sen jälkeen Jatka.

5. Kun Affirm on vahvistanut ostoksen, asiakas tarkastaa maksuehdot ja napauttaa sitten Viimeistele ostos.

6. Asiakas palauttaa laitteen sinulle tai henkilöstösi jäsenelle, joka voi vahvistaa, että ostos on valmis.

Asiakkaat saavat lisätietoa Shop Pay -maksuerien käytöstä Affirm Help Centeristä.

Toisen asiakkaan palveleminen sillä aikaa, kun Shop Pay -maksuerien maksuvaihe on kesken

Jos asiakas tarvitsee enemmän aikaa Shop Pay -maksuerien hakemuksen täyttämiseen, voit antaa maksuprosessin pyöriä taustalla samalla, kun palvelet muita asiakkaita Shopify-myyntipisteellä.

Vaiheet:

1. Kun QR-koodi näkyy näytöllä, napauta Palvele toista asiakasta.
  2. Suorita toisen asiakkaan maksu kassalla loppuun.
  3. Kun maksutapahtuma on valmis ja olet valmis noutamaan Shop Pay -maksuerien tapahtuman, siirry kohtaan Ostoskori > Lisää toimintoja.
  4. Napauta Näytä Shop Pay -kassat ja jatka valitsemalla asiakkaan tapahtuma.

Rajoitukset

Seuraavia rajoituksia sovelletaan Shop Pay ‑maksueriin POS-kassalla:

• Voit palauttaa Shop Pay -maksuerien avulla maksettujen tilausten maksut vain alkuperäiselle maksutavalle.Shop Pay -maksuerien avulla maksetuissa tilauksissa ei tueta vaihtoja tai hyvityksiä lahjakorteille.
  • Maksutapojen jakamista ei tueta.
  • Et voi myydä Shop Pay -maksuerien kassalla tuotetta, jonka varastotaso on 0. Lue lisää varaston hallinnasta.
  • POS-myyntipisteen Shop Pay -maksuerät eivät tue automaattisia alennuksia ja alennuskoodeja. Jos haluat antaa tilaukselle alennusta, käytä mukautettua alennusta, kun haluat maksaa kassalla Shop Pay -maksueriä käyttäen.

Henkilöstön perehdyttäminen Shop Pay -maksuerien käyttöön kassalla

Seuraavien resurssien avulla voit opastaa henkilöstöäsi tarjoamaan asiakkaille Shop Pay ‑maksueriä kauppapaikoissa:

• Shop Pay -maksuerät ja Affirm -verkkokurssi tarjoaa henkilöstöllesi yleiskuvan Shop Pay -maksuerien maksuprosessista ja kertoo parhaita käytäntöjä maksuerien tarjoamista koskevien osavaltion ja liittovaltion lakien noudattamista varten.
  • Voit tulostaa nämä Shop Pay -maksueriä koskevat sivut henkilöstösi avuksi, jotta he voivat palata niihin palvellessaan asiakkaita myymälässä. Tämä lataustiedosto sisältää käyttöönoton tarkistuslistan, kassaohjeet, myyntivinkkejä ja usein kysyttyjä kysymyksiä.