Maksun palautuksen tekeminen lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos asiakas on käyttänyt lahjakorttia oston tekemiseen ja haluaa sitten palauttaa tuotteen ja saada siitä hyvityksen, voit suorittaa palautuksen samalle lahjakortille ja sen saldo päivitetään automaattisesti.

Tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.

2. Napauta Palauta.

3. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

4. Jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

5. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

6. Napauta Maksun palautus -painiketta.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.