Maksun palautuksen tekeminen lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Jos asiakas on käyttänyt lahjakorttia oston tekemiseen ja haluaa sitten palauttaa tuotteen ja saada siitä hyvityksen, voit suorittaa palautuksen samalle lahjakortille ja sen saldo päivitetään automaattisesti.

Tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

Hyvittäminen toisen asiakkaan lahjakortille

Jos asiakas, joka palauttaa tuotteen, ei ole alkuperäinen asiakas, voit lähettää lahjakortin eri sähköpostiosoitteeseen kuin, jolta maksu on alunperin maksettu.

Alkuperäinen tilaus liitetään edelleen alkuperäiseen asiakkaaseen, mutta voit tarkastella palautusta kohdassa Tilaushistoria > Vaihto. Jos haluat nähdä uuden lahjakortin tiedot, napauta Uudet tuotteet -osiossa Näytä tilaus xxxx, niin näet lahjakortin ja lisätyn asiakkaan. Täältä voit myös tarvittaessa lähettää kuitteja uudelleen.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?