Maksun palautuksen tekeminen lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Jos asiakas on käyttänyt lahjakorttia oston tekemiseen ja haluaa sitten palauttaa tuotteen ja saada siitä hyvityksen, voit suorittaa palautuksen samalle lahjakortille ja sen saldo päivitetään automaattisesti.

Tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.

2. Napauta Palauta.

3. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

4. Jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

5. Vahvista, että asiakastiedot ovat oikein. Voit lähettää maksun palautuksen lahjakortin sähköpostitse joko alkuperäiselle asiakkaalle tai toiselle asiakkaalle. Voit myös poistaa asiakkaan tilauksesta ja palauttaa maksun fyysiselle kortille. Tee muutokset napauttamalla Muokkaa.

1. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

2. Napauta Maksun palautus -painiketta.

3. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Hyvittäminen toisen asiakkaan lahjakortille

Jos asiakas, joka palauttaa tuotteen, ei ole alkuperäinen asiakas, voit lähettää lahjakortin eri sähköpostiosoitteeseen kuin, jolta maksu on alunperin maksettu.

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä tilausta, jossa palautettavat tuotteet ovat.

2. Napauta Palauta.

3. Käytä kunkin tuotteen + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

4. Ota Palautuksen yhteenveto -kohdassa Palauta saldoa lahjakortille -valinta käyttöön.

5. Pyyhkäise vasemmalle asiakastietojen päällä, napauta Poista ja vahvista sitten napauttamalla Poista.

6. Lisää uusi tai olemassa oleva asiakasprofiili lahjakorttiin napauttamalla Asiakas-osiossa Lisää asiakas.

7. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

8. Napauta Maksun palautus -painiketta.

9. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Alkuperäinen tilaus liitetään edelleen alkuperäiseen asiakkaaseen, mutta voit tarkastella palautusta kohdassa Tilaushistoria > Vaihto. Jos haluat nähdä uuden lahjakortin tiedot, napauta Uudet tuotteet -osiossa Näytä tilaus xxxx, niin näet lahjakortin ja lisätyn asiakkaan. Täältä voit myös tarvittaessa lähettää kuitteja uudelleen.