Maksun palautuksen tekeminen lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Jos asiakas on käyttänyt lahjakorttia oston tekemiseen ja haluaa sitten palauttaa tuotteen ja saada siitä hyvityksen, voit suorittaa palautuksen samalle lahjakortille ja sen saldo päivitetään automaattisesti.

Tilauksen maksun palautus lahjakortille Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakortilla maksetun tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä tilausta, joka maksettiin lahjakortilla.

2. Napauta Palauta.

3. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

4. Jos tilauksessa näkyy, että asiakas on maksanut toimituksesta, voit lisätä toimituskulut maksun palautukseen napauttamalla Lisää.

5. Vahvista, että asiakastiedot ovat oikein. Voit lähettää maksun palautuksen lahjakortin sähköpostitse joko alkuperäiselle asiakkaalle tai toiselle asiakkaalle. Voit myös poistaa asiakkaan tilauksesta ja palauttaa maksun fyysiselle kortille. Tee muutokset napauttamalla Muokkaa.

1. Valinnainen: syötä maksun palautuksen syy.

2. Napauta Maksun palautus -painiketta.

3. Kun maksun palautus on onnistunut, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.