Kadonneen lahjakortin korvaaminen Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos asiakas hävittää ostamansa lahjakortin tiedot, voit poistaa sen käytöstä Shopify POS -sovelluksessa ja antaa uuden lahjakortin ilmaiseksi Shopify administa.

Voit korvata lahjakortin Shopify POS -sovelluksella seuraavasti:

1. Hae ja tarkastele tilausta vahvistaaksesi asiakkaan henkilöllisyyden.

2. Napauta lahjakortin numeroa tilaustietojen näytössä nähdäksesi lahjakortilla jäljellä olevan saldon ja napauta sitten Poista lahjakortti käytöstä (tätä ei voi kumota).

3. Anna asiakkaalle uusi lahjakortti sillä summalla, joka kadonneesta lahjakortista oli jäänyt käyttämättä.