Een kwijtgeraakte cadeaubon vervangen via Shopify POS

Als een klant de gegevens verliest van een cadeaubon die diegene heeft gekocht, kun je deze via Shopify POS deactiveren en een nieuwe cadeaubon aanmaken vanuit je Shopify-beheercentrum, zonder kosten voor je klant.

Een cadeaubon vervangen via Shopify POS:

1. Zoek en bekijk de bestelling om de identiteit van de klant te verifiëren.
  2. Tik in het scherm met bestelgegevens op het cadeaubonnummer om het resterende saldo op de cadeaubon weer te geven en klik vervolgens op Deactiveren. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Tik opnieuw op Deactiveren om te bevestigen.
  3. Maak een nieuwe cadeaubon aan voor het bedrag dat nog op de verloren cadeaubon stond.