Meerdere en gedeeltelijke betalingen

Als een klant de volledige bestelling niet kan betalen, kun je met de Shopify POS-app gedeeltelijke betalingen in de winkel accepteren. Je kunt de bestelling later ophalen en het resterende saldo van de klant innen door een betaalmethode van hun keuze te gebruiken.

Gesplitste betaalmethoden accepteren voor een hele bestelling

Je kunt meerdere betaalmethoden voor een bestelling accepteren.

Stappen:

Voltooi deze stappen.

Accepteer de eerste gedeeltelijke betaling

Een andere betaling innen voor een gedeeltelijk betaalde bestelling

Tik in het scherm Bestellingen van Shopify POS op een bestelling om de status te bekijken. Gedeeltelijk betaalde bestellingen hebben een etiket Gedeeltelijk betaald.

Je kunt bepaalde of alle openstaande betalingen voor een gedeeltelijk betaalde bestelling verwerken.