Flere betalinger og delbetalinger

Hvis en kunde ikke kan betale for hele bestillingen gir Shopify POS-appen deg muligheten til å godta delbetalinger i butikken. Du kan hente opp bestillingen senere og innhente den gjenstående saldoen fra kunden ved å bruke en betalingsmåte etter deres valg.

Godta flere betalingsmåter i en hel bestilling

Du kan godta mer enn én betalingsmåte for en bestilling.

Steg:

Fullfør disse trinnene etter behov.

Godta den første delbetalingen

Innhente en annen betaling på en delbetalt bestilling

Fra Bestillinger-skjermbildet i Shopify POS trykker du på en hvilken som helst bestilling for å se statusen. Delbetalte bestillinger er merket med Delbetalt.

Du kan behandle noen eller alle utestående betalinger på en delvis betalt bestilling.