Godta Tap to Pay på iPhone som betalingsmåte for Shopify POS

Du kan bruke Tap to Pay på iPhone for å godta kredittkort, debetkort eller digitale lommebøker på iPhone uten at du trenger en kortleser. For å godta ikke-kontaktløse betalinger må du koble til en separat kortleser. Tap to Pay på iPhone er inkludert i alle Shopify-abonnementer, og transaksjoner er underlagt fysiske kredittkortavgifter.

Tap to Pay på iPhone-funksjonen faller under sluttbrukervilkårene for Stripe-terminaler.

Krav

For å kunne bruke Tap to Pay på iPhone må du oppfylle følgende krav:

• butikken er basert i USA
  • butikkens valuta er angitt til USD
  • du har Shopify Payments aktivert som butikkens betalingsleverandør
  • du bruker Shopify POS-appen installert på en iPhone
  • du bruker en iPhone XS eller nyere som kjører iOS 15.5 eller høyere

Koble Tap to Pay på iPhone til en POS-enhet

Første gang du godtar Tap to Pay på iPhone i butikken må du godta Apples vilkår for bruk og oppgi en Apple ID for å aktivere funksjonen. Apple ID-en som brukes må tilhøre deg eller butikken, og du kan endre den valgte Apple ID-en før du godtar vilkårene for bruk, eller etter dersom det er nødvendig. Dette må bare gjøres én gang per butikk, uavhengig av antall lokalisasjoner.

Steg

1. I Shopify POS trykker du på > Innstillinger > Sett opp maskinvare.

2. Velg Tap to Pay på iPhone og trykk Neste.

3. Første aktivering: Bekreft Apple ID-en og trykk Fortsett med denne Apple ID-en for å godta Apple ID-en, eller Bruk en annen Apple ID for å velge en annen Apple ID. Når du har valgt Apple ID kan du godta vilkårene for bruk. Bare butikkens kontoeier kan godta Apples vilkår for bruk.

4. Trykk på Ferdig.

Koble fra Tap to Pay på iPhone fra POS-enheten

Hvis du ønsker å godta ikke-kontaktløse betalinger med en ekstern kortleser må du koble fra Tap to Pay på iPhone fra enheten før du kan koble til den eksterne kortleseren.

Steg

1. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger > Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Trykk Tap to Pay på iPhone.

3. Trykk på Glem kortleser.

Koble fra Tap to Pay på iPhone eller endre Apple ID

Hvis du vil koble fra Tap to Pay på iPhone eller endre Apple ID-en som er tilknyttet butikken kan du se vanlige spørsmål om Tap to Pay på iPhone.

Godta betalinger med Tap to Pay på iPhone

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.

2. Fra skjermbildet Velg betalingsalternativ trykker du Tap to Pay på iPhone.

3. Kunden berører det kontaktløse kredittkort eller den digitale lommeboken til iPhone-enheten. Kortet bør plasseres vannrett over det animerte feltet. Dette kan ta noen sekunder.

4. Velg om du vil gi kunden en kvittering, og trykk deretter Ferdig for å komme tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.