Modtag betalinger med Tryk for betaling på iPhone

Du kan bruge Tryk for betaling på iPhone til at acceptere kontaktløse kreditkort eller debetkort og alle digitale tegnebøger uden behov for betalingshardware.Hvis du vil acceptere betalinger med magnetstribe eller pinkode, skal du skifte til en anden parret kortlæser.Tryk for betaling på iPhone er inkluderet i alle Shopify-abonnementer, og transaktioner er underlagt dine personlige kreditkortgebyrer fra Shopify Payments.

Funktionen Tryk for betaling på iPhone er underlagt Stripe Terminals slutbrugervilkår.

Betingelser

Hvis du vil bruge Tryk for betaling på iPhone, skal du opfylde følgende krav:

• din butik ligger i USA
  • din butiks valuta er angivet til USD
  • du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder
  • du har installeret kanalen Point of Sale (POS) i din administrator
  • du bruger Shopify POS-appen, der er installeret på din iPhone
  • du bruger en iPhone XS eller derover med iOS 15.5 eller nyere

Aktivér Tryk for betaling på iPhone for Shopify POS

Du skal være butiksejer for at aktivere Tryk for betaling på iPhone for din butik.

Hvis du vil konfigurere Tryk for betaling på iPhone første gang, skal du acceptere Apples vilkår og betingelser med dit Apple-id. Apple-id'et skal tilhøre dig eller din virksomhed. Apple-id'et kan ændres senere.

Når du har gennemført denne første aktivering, vil Tryk for betaling på iPhone være tilgængelige til parring af enhver iPhone, der er logget ind på Shopify POS på din butiks konto på enhver af dine lokationer.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Opsæt hardware i Shopify POS.

2. Vælg Tryk for betaling på iPhone, og tryk på Næste.

3. Bekræft Apple-id'et, og tryk på Fortsæt med dette Apple-id for at bruge Apple-id'et eller på Brug et andet Apple-id for at vælge et andet Apple-id. Når du har angivet dit Apple-id, skal du acceptere servicevilkårene.

4. Tryk på Udført.Tryk til Pay på iPhone er aktiveret for din butik, og din iPhone er klar til at modtage betalinger.

Par Tryk for betaling på iPhone på yderligere enheder

Når din butik har aktiveret Tryk for betaling på iPhone, kan yderligere iPhones, som er logget ind på din Shopify POS-konto, parre med Tryk for betaling på iPhone for at acceptere betalinger uden behov for at angive et Apple-id eller acceptere servicevilkår.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Opsæt hardware i Shopify POS.
  2. Vælg Tryk for betaling på iPhone, og tryk på Næste.
  3. Tryk på Udført.

Modtag betalinger med Tryk for betaling på iPhone

Du kan acceptere mange typer af metoder til kontaktløs betaling med Tryk for betaling på iPhone. Hvis du har betalinger med swipe eller pinkode, skal du have en ekstra kortlæser parret. Sørg for, at du vælger den rigtige kortlæser til din kundes betalingsmetode ved betaling. Brug Tryk på Betal på iPhone for kontaktløs betaling og din kortlæser til betalinger, der kræver kontakt.

Trin:

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv.

2. På skærmen Vælg betalingsmulighed skal du trykke på Tryk for betaling på iPhone.

3. Grænsefladen Tryk for betaling på iPhone vises med en angivelse af, hvor din kunde skal holde sit trykaktiverede kredit- eller debetkort eller deres mobile tegnebog på deres smartphone eller smartwatch.

4. Bed kunden om at holde sin kontaktløse betalingsmetode over trykområdet, indtil animationen angiver, at betalingen er gennemført, og du hører lyden, der betyder, at Tryk for betaling på iPhone er gennemført.

5. Vælg, om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Fjern forbindelsen af kortlæseren til kontaktløs betaling på iPhone fra din POS-enhed

Hvis du vil fjerne Tryk for betaling på iPhone som en tilgængelig kortlæser ved betaling, kan du ophæve parringen af den. Hvis du ophæver parringen af Tryk for betaling på iPhone, deaktiveres det ikke for butikken.

Trin:

1. Tryk på > Indstillinger > Administrer tilsluttet hardware i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Tryk for betaling på iPhone.

3. Tryk på Glem kortlæser.

Frakobl Tryk for betaling på iPhone, eller skift dit Apple-id

Hvis du vil frakoble Tryk for betaling på iPhone eller ændre det Apple-id, der er knyttet til din butik, kan du få mere at vide i ofte stillede spørgsmål om Tryk for betaling på iPhone.

Der kan gå op til 15 minutter, før ændringerne af Apple Business Register træder i kraft. Hvis du har frakoblet din butik, kan du stadig behandle transaktioner, hvis du tidligere har parret med Tryk for betaling på iPhone. Når en butik er blevet frakoblet, er det dog kun butiksejeren, der kan parre og tilknytte Tryk for betaling på iPhone.