Accepter Tryk for betaling på iPhone som betalingsmetode for Shopify POS

Du kan bruge Tryk for betaling på iPhone til at acceptere kreditkort, debetkort eller digitale tegnebøger på din iPhone uden behov for en kortlæser. Hvis du vil acceptere ikke-kontaktløse betalinger, skal du parre dem med en separat kortlæser. Tryk for betaling på iPhone er inkluderet i alle Shopify-abonnementet, og transaktioner er underlagt dine personlige kreditkortgebyrer.

Funktionen Tryk for betaling på iPhone er underlagt Stripe Terminals slutbrugervilkår.

Betingelser

Hvis du vil bruge Tryk for betaling på iPhone, skal du opfylde følgende krav:

• din butik ligger i USA
  • din butiks valuta er angivet til USD
  • du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder
  • du bruger Shopify POS-appen, der er installeret på din iPhone
  • du bruger en iPhone XS eller derover med iOS 15.5 eller nyere

Forbind Tryk for at betale på iPhone med din POS-enhed

Første gang du accepterer Tryk for betaling på iPhone i din butik, skal du acceptere Apples servicevilkår og angive et Apple-id for at aktivere denne funktion. Det anvendte Apple-id skal tilhøre dig eller butikken, og du kan ændre det valgte Apple-id, før du accepterer servicevilkår eller senere, om nødvendigt. Dette skal kun gøres én gang pr. butik, uanset hvor mange lokationer der er.

Trin

1. Tryk på > Indstillinger > Opsæt hardware i Shopify POS.

2. Vælg Tryk for betaling på iPhone, og tryk på Næste.

3. Første aktivering: Bekræft Apple-id'et, og tryk på Fortsæt med dette Apple-id for at acceptere Apple-id'et eller Brug et andet Apple-id for at vælge et andet Apple-id. Når du har valgt dit Apple-id, skal du acceptere servicevilkårene. Det er kun din butiks kontoejer, der kan acceptere Apples servicevilkår.

4. Tryk på Udført.

Fjern forbindelsen af kortlæseren til kontaktløs betaling på iPhone fra din POS-enhed

Hvis du vil acceptere ikke-kontaktløse betalinger ved hjælp af en ekstern kortlæser, skal du fjerne forbindelsen af Tryk for betaling på iPhone fra din enhed, før du kan forbinde din eksterne kortlæser.

Trin

1. Tryk på > Indstillinger > Administrer tilsluttet hardware i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Tryk for betaling på iPhone.

3. Tryk på Glem kortlæser.

Frakobl Tryk for betaling på iPhone, eller skift dit Apple-id

Hvis du vil frakoble Tryk for betaling på iPhone eller ændre det Apple-id, der er knyttet til din butik, kan du få mere at vide i ofte stillede spørgsmål om Tryk for betaling på iPhone.

Modtag betalinger med Tryk for betaling på iPhone

1. Tryk på Betaling på siden Indkøbskurv.

2. På skærmen Vælg betalingsmulighed skal du trykke på Tryk for betaling på iPhone.

3. Kunden berører sit kontaktløse kreditkort eller sin digitale tegnebog på iPhonen. Kortet skal placeres vandret hen over det animerede felt. Det kan tage nogle sekunder.

4. Vælg, om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.