Hyväksy iPhonen Tap to Pay -ominaisuus maksutavaksi Shopify-myyntipisteessä

Voit käyttää iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta luottokorttien, pankkikorttien tai digitaalisten lompakkojen hyväksyttämiseen iPhonella ilman, että tarvitset kortinlukijaa. Jos haluat vastaanottaa muita kuin lähimaksuja, sinun täytyy muodostaa laitepari erillisen kortinlukijan kanssa. iPhonen Tap to Pay on -ominaisuus sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin, ja tapahtumiin sovelletaan omia luottokorttien käsittelymaksujasi.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen sovelletaan Stripe-päätteen käyttöehtoja.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhdistäminen POS-laitteeseesi

Kun hyväksyt ensimmäisen kerran iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden kaupassasi, sinun on hyväksyttävä Applen käyttöehdot ja annettava Apple ID:si, jotta ominaisuus voidaan aktivoida. Sinun täytyy käyttää sinun tai kauppasi Apple ID:tä, ja voit vaihtaa valitsemasi Apple ID:n ennen kuin hyväksyt palveluehdot tai tarvittaessa niiden hyväksymisen jälkeen. Tämä toimenpide tehdään vain kerran kussakin kaupassa riippumatta siitä, kuinka monta toimipaikkaa kaupalla on.

Tee näin

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

2. Valitse Tap to Pay iPhonella ja napauta Seuraava.

3. Ensimmäinen aktivointi: Hyväksy Apple ID vahvistamalla Apple ID ja napauttamalla Jatka tällä Apple ID:llä tai Käytä toista Apple ID:tä, jos haluat valita toisen Apple ID:n. Kun olet valinnut Apple ID:n, hyväksy käyttöehdot. Vain kaupan tilin omistaja voi hyväksyä Applen käyttöehdot.

4. Napauta Valmis.

Pura iPhonen Tap to Pay -sovelluksen ja POS-laitteen pariliitos

Jos haluat vastaanottaa muita kuin lähimaksuja ulkoisella kortinlukijalla, sinun täytyy katkaista iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhteys laitteeseesi, ennen kuin voit muodostaa laiteparin ulkoisen kortinlukijan kanssa.

Tee näin

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta Tap to Pay iPhonella.

3. Napauta Unohda kortinlukija.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhteyden katkaiseminen tai Apple ID:n vaihtaminen

Jos haluat katkaista yhteyden iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen tai vaihtaa kauppasi Apple ID:n, voit tutustua iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Maksujen hyväksyminen iPhonen Tap to Pay -ominaisuudella

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.

2. Napauta Valitse maksutapa -näytössä iPhonen Tap to Pay -ominaisuus.

3. Asiakas koskettaa iPhonea lähimaksuominaisuudella varustetulla luottokortillaan tai digitaalisella lompakollaan. Kortin pitää olla vaakasuorassa animoidun kentän kohdalla. Tämä saattaa kestää muutaman sekunnin.

4. Valitse, toimitatko asiakkaalle kuitin ja napauta sitten Valmis-valintaa, jolloin järjestelmä palauttaa sinut Shopify POS -tuotenäyttöön.