Maksujen hyväksyminen iPhonen Tap to Pay -ominaisuudella

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden avulla voit hyväksyä lähimaksuja pankki- tai luottokorteilla ja kaikilla digitaalisilla lompakoilla ilman maksulaitteistoa.Jos haluat hyväksyä magneettijuova- tai PIN-maksuja, käytä toista yhdistettyä kortinlukijaa.iPhonen Tap to Pay -ominaisuus sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin, ja tapahtumiin sovelletaan Shopify Payments -palvelun omia luottokorttiesi käsittelymaksuja.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen sovelletaan Stripe-päätteen käyttöehtoja.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Aktivoi iPhonen Tap to Pay -ominaisuus Shopify-myyntipisteessä

Sinun on oltava kaupan omistaja, jotta voit aktivoida iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden kaupassasi.

Jos haluat ottaa iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden käyttöön ensimmäistä kertaa, sinun on hyväksyttävä Applen käyttöehdot Apple ID:lläsi. Apple ID:n täytyy kuulua sinulle tai yrityksellesi. Voit muuttaa Apple ID:tä myöhemmin.

Kun olet suorittanut tämän ensimmäisen aktivoinnin, voit yhdistää iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden mihin tahansa iPhoneen, joka on kirjautunut Shopify-myyntipisteeseen kauppasi tilillä missä tahansa toimipaikassasi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

2. Valitse Tap to Pay iPhonella ja napauta Seuraava.

3. Käytä Apple ID:tä vahvistamalla Apple ID ja napauttamalla Jatka tällä Apple ID:llä tai Käytä toista Apple ID:tä, jos haluat valita toisen Apple ID:n. Kun olet syöttänyt Apple ID:n, hyväksy käyttöehdot.

4. Napauta Valmis.iPhonen Tap to Pay -ominaisuus on aktivoitu kaupassasi, ja iPhonesi on valmis vastaanottamaan maksuja.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhdistäminen muihin laitteisiin

Kun olet aktivoinut iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden kaupassasi, muut Shopify POS -tilillesi kirjautuneet iPhonet voivat muodostaa pariliitoksen iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen ja hyväksyä maksuja ilman Apple ID:n syöttämistä tai käyttöehtojen hyväksymistä.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.
  2. Valitse iPhonen Tap to Pay ja napauta Seuraava.
  3. Napauta Valmis.

Maksujen hyväksyminen iPhonen Tap to Pay -ominaisuudella

Voit hyväksyä erilaisia lähimaksuja iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden avulla. Jos haluat vastaanottaa magneettijuova- tai PIN-maksuja sinun täytyy yhdistää erillinen kortinlukija. Valitse maksutapa asiakkaan maksutavan perusteella. Käytä iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta lähimaksuja varten ja kortinlukijaa silloin, kun maksu edellyttää fyysistä kontaktia.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.

2. Napauta Valitse maksutapa -näytössä iPhonen Tap to Pay -ominaisuus.

3. iPhonen Tap to Pay -käyttöliittymä kertoo, missä asiakkaan on tulee pitää lähimaksuun käytettävää pankki- tai luottokorttia tai älypuhelimen mobiililompakkoa tai älykelloa.

4. Pyydä asiakasta pitämään lähimaksun maksutapaa lähimaksualueen päällä, kunnes näet automaation, joka kertoo, että maksu on suoritettu ja kuulet iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden maksun onnistumisesta ilmoittavan äänen.

5. Valitse, toimitatko asiakkaalle kuitin ja napauta sitten Valmis-valintaa, jolloin järjestelmä palauttaa sinut Shopify POS -tuotenäyttöön.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden ja POS-laitteen pariliitoksen purkaminen

Jos haluat poistaa iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden iPhonessa käytettävissä olevien kortinlukijoiden joukosta, voit purkaa pariliitoksen.iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden purkaminen ei poista sitä kaupastasi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta Tap to Pay iPhonella.

3. Napauta Unohda kortinlukija.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhteyden katkaiseminen tai Apple ID:n vaihtaminen

Jos haluat katkaista yhteyden iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen tai vaihtaa kauppasi Apple ID:n, voit tutustua iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Apple Business Register -ohjelmaan tehtyjen muutosten voimaantulo voi kestää 15 minuuttia. Jos katkaiset yhteyden kauppaasi, voit silti käsitellä tapahtumia, jos olet aiemmin muodostanut yhteyden iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen. Kun kaupan yhteys on katkaistu, vain kaupan omistaja voi muodostaa pariliitoksen ja yhdistää iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen.