Maksujen hyväksyminen iPhonen Tap to Pay -ominaisuudella

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden avulla voit hyväksyä lähimaksuja pankki- tai luottokorteilla ja kaikilla digitaalisilla lompakoilla ilman maksulaitteistoa.Jos haluat hyväksyä magneettijuova- tai PIN-maksuja, käytä toista yhdistettyä kortinlukijaa.iPhonen Tap to Pay -ominaisuus sisältyy kaikkiin Shopify-sopimuksiin, ja tapahtumiin sovelletaan Shopify Payments -palvelun omia luottokorttiesi käsittelymaksuja.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen sovelletaan Stripe-päätteen käyttöehtoja.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Palkkiot

Tap to Pay -ominaisuudesta veloitetaan lisämaksuja. Kaupat voivat käsitellä enintään sata Tap to Pay -tapahtumaa kalenterikuukauden aikana ilman lisämaksuja. Tämän jälkeen kuukauden loppusummaan lisätään 0,25 USD kustakin tapahtumasta. Kaikkiin tapahtumiin sovelletaan Shopify Paymentsin tavallisia pankki- ja luottokorttimaksuja.

Tap to Pay -ominaisuuden maksut näkyvät Shopify-laskussa erillisenä rivikohtana.

Aktivoi iPhonen Tap to Pay -ominaisuus Shopify-myyntipisteessä

Sinulla on oltava Hallinnoi maksuasetuksia -oikeus, jotta voit aktivoida Tap to Pay on iPhone -ominaisuuden kaupassasi.

Jos haluat ottaa iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden käyttöön ensimmäistä kertaa, sinun on hyväksyttävä Applen käyttöehdot Apple ID:lläsi. Apple ID:n täytyy kuulua sinulle tai yrityksellesi. Voit muuttaa Apple ID:tä myöhemmin.

Kun olet suorittanut tämän ensimmäisen aktivoinnin, voit yhdistää iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden mihin tahansa iPhoneen, joka on kirjautunut Shopify-myyntipisteeseen kauppasi tilillä missä tahansa toimipaikassasi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

2. Valitse Tap to Pay iPhonella ja napauta Seuraava.

3. Käytä Apple ID:tä vahvistamalla Apple ID ja napauttamalla Jatka tällä Apple ID:llä tai napauttamalla Käytä toista Apple ID:tä, jos haluat valita toisen Apple ID:n. Kun olet syöttänyt Apple ID:n, hyväksy käyttöehdot.

4. Napauta Valmis.iPhonen Tap to Pay -ominaisuus on aktivoitu kaupassasi, ja iPhonesi on valmis vastaanottamaan maksuja.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhdistäminen muihin laitteisiin

Kun olet aktivoinut Tap to Pay on iPhone -ominaisuuden kaupassasi, muut Shopify POS -tilillesi kirjautuneet iPhonet voivat muodostaa pariliitoksen Tap to Pay on iPhone -ominaisuuteen ja hyväksyä maksuja ilman Apple ID:n syöttämistä tai käyttöehtojen hyväksymistä.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.
  2. Valitse iPhonen Tap to Pay ja napauta Seuraava.
  3. Napauta Valmis.

Maksujen hyväksyminen iPhonen Tap to Pay -ominaisuudella

Voit hyväksyä erilaisia lähimaksuja iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden avulla. Jos haluat vastaanottaa magneettijuova- tai PIN-maksuja sinun täytyy yhdistää erillinen kortinlukija. Valitse maksutapa asiakkaan maksutavan perusteella. Käytä iPhonen Tap to Pay -ominaisuutta lähimaksuja varten ja kortinlukijaa silloin, kun maksu edellyttää fyysistä kontaktia.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.

2. Napauta Valitse maksutapa -näytössä iPhonen Tap to Pay -ominaisuus.

3. iPhonen Tap to Pay -käyttöliittymä kertoo, missä asiakkaan on tulee pitää lähimaksuun käytettävää pankki- tai luottokorttia tai älypuhelimen mobiililompakkoa tai älykelloa.

4. Pyydä asiakasta pitämään lähimaksun maksutapaa lähimaksualueen päällä, kunnes näet automaation, joka kertoo, että maksu on suoritettu ja kuulet iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden maksun onnistumisesta ilmoittavan äänen.

5. Valitse, toimitatko asiakkaalle kuitin ja napauta sitten Valmis-valintaa, jolloin järjestelmä palauttaa sinut Shopify POS -tuotenäyttöön.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden ja POS-laitteen pariliitoksen purkaminen

Jos haluat poistaa iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden iPhonessa käytettävissä olevien kortinlukijoiden joukosta, voit purkaa pariliitoksen.iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden purkaminen ei poista sitä kaupastasi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta Tap to Pay iPhonella.

3. Napauta Unohda kortinlukija.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden poistaminen käytöstä kaupastasi

Jos sinulla on Hallinnoi maksuasetuksia -käyttöoikeudet, voit poistaa käytöstä Tap to Pay on iPhone -toiminnon kaikista kauppasi laitteista ja sijainneista. Voit ottaa iPhonen Tap to Pay -toiminnon uudelleen käyttöön milloin tahansa. Kun poistat iPhonen Tap to Pay -toiminnon käytöstä, yhteyttä kauppaasi yhdistettyyn Apple ID:hen ei katkaista tai muuteta.

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.
  2. Napauta Tap to Pay iPhonella.
  3. Napauta Deaktivoi kaikki laitteet.
  4. Napauta Deaktivoi kaikki laitteet.

Kun poistat iPhonen Tap to Pay -toiminnon käytöstä kaupassasi, aiemmin yhdistetyt laitteet eivät pysty hyväksymään maksuja iPhonen Tap to Pay -toiminnon avulla.

iPhonen Tap to Pay -ominaisuuden yhteyden katkaiseminen tai Apple ID:n vaihtaminen

Jos haluat katkaista yhteyden iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen tai vaihtaa kauppasi Apple ID:n, voit tutustua iPhonen Tap to Pay -ominaisuuteen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Apple Business Register -ohjelmaan tehtyjen muutosten voimaantulo voi kestää 15 minuuttia.Jos katkaiset yhteyden kauppaasi, voit silti käsitellä tapahtumia, jos olet aiemmin muodostanut yhteyden Tap to Pay on iPhone -ominaisuuteen.Kun kaupan yhteys on katkaistu, vain työntekijät, joilla on Hallinnoi maksuasetuksia -oikeus voivat muodostaa pariliitoksen ja yhdistää Tap to Pay on iPhone -ominaisuuden.

iPhonen Tap to Pay -maksutoiminnon vianmääritys

Jos Tap to Pay -maksu iPhonessa ei toimi, tutki ongelmaa seuraavien vaiheiden avulla:

1. Varmista, että täytät vaatimukset, jotta voit käyttää Tap to Pay -maksua iPhonessa.
  2. Varmista, että Tap to Pay on iPhone -ominaisuus on aktivoitu kaupassasi.
  3. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin Wi-Fi-yhteyden tai laitteen mobiilidatan kautta, jotta se voi käsitellä maksuja. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, sinun on käytettävä toista maksutapaa, kun olet offline-tilassa.
  4. Tarkista palomuurin asetukset.
  5. Varmista, että laitteessasi on Bluetooth käytössä ja että Shopify-myyntipisteellä on tarvittavat käyttöoikeudet laitteen Bluetooth-yhteyden käyttöön.
  6. Varmista, että laitteesi sijaintipalvelut ovat käytössä ja että Shopify-myyntipisteellä on tarvittavat oikeudet käyttää laitteesi sijaintia.
  7. Jotta voit yhdistää Tap to Pay -maksuun iPhonessa, Shopify Payments -testitila on oltava poissa käytöstä.
  8. Varmista Shopify POS -laitteistoasetuksissa, että iPhonen Tap to Pay -sovellus on merkitty liitetyksi laitteeksi. Jos sitä ei ole yhdistetty, muodosta laitepari iPhonen Tap to Payn ja laitteesi välille.

Jos iPhonessa on tehty luvattomia muutoksia, et välttämättä voi käyttää Tap to Pay on iPhone -ominaisuutta. Jos saat viestin, jossa sanotaan, että Tap to Pay on iPhone ei ole käytettävissä ennen tiettyä ajankohtaa, sinun täytyy odottaa, että se on käytettävissä, jotta voit käyttää ominaisuutta. Jos virhe jatkuu tämän päivämäärän ja ajan jälkeen, sinun on palautettava iPhonesi tehdasasetukset.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, lähetä Shopify POS -sovelluksesta raportti Shopify-tukeen napauttamalla ≡ > Tuki > Ilmoita ohjelmointivirheestä. Tuki ottaa sinuun yhteyttä, kun raportti on lähetetty.