Käteismaksun hyväksyminen

Voit ottaa vastaan käteismaksuja. Kun vastaanotat käteismaksun, Shopify laskee vaihtorahan määrän ja seuraa kassassa olevan käteisen määrää.

Käteismaksut ovat oletusarvoisesti käytössä, mutta voit muuttaa asetusta Maksutavat-näytössä. Shopify tukee erilaisia kassalaatikoita.

Toimi näin:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.
  2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -näytössä Käteinen. Annat oletusarvoisesti kentässä oikean summan.
  3. Jos asiakas ei maksa täsmälleen oikeansuuruisella käteissummalla, voit antaa kahdella eri tavalla summan, jota sinulle ollaan antamassa:

• Napauta jotain ehdotetuista summista alla olevan Cash (Käteinen)-kentän alapuolella.
    • Napauta Cash-kenttää, jolloin esiin tulee näppäimistö, ja anna oikean määrän ja napauta sen jälkeen Done (Valmis) -valintaa.
  4. Kun olet valmis viimeistelemään tilauksen, napauta Hyväksy käteinen.

5. Päätä, toimitatko asiakkaalle kuitin ja napauta sitten Valmis-valintaa, jolloin järjestelmä palauttaa sinut Shopify POS -tuotenäyttöön.