Käteismaksun hyväksyminen

Voit hyväksyä käteismaksuja. Kun hyväksyt käteismaksun, Shopify laskee vaihtorahan määrän ja seuraa kassassa olevan käteisen määrää.

Käteismaksut ovat oletusarvoisesti käytössä, mutta voit muuttaa asetusta Maksutavat-näytössä. Shopify tukee erilaisia kassalaatikoita.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Maksu kassalle -valintaa.

2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -näytössä Käteinen. Annat oletusarvoisesti kentässä oikean summan.

3. Jos asiakas ei maksa täsmälleen oikeansuuruisella käteissummalla, voit antaa kahdella eri tavalla summan, jota sinulle ollaan antamassa:

- Napauta jotain ehdotetuista summista alla olevan Cash (Käteinen)-kentän alapuolella. - Napauta Cash-kenttää, jolloin esiin tulee näppäimistö, ja anna oikean määrän ja napauta sen jälkeen Done (Valmis) -valintaa.

1. Kun olet valmis viimeistelemään tilauksen, napauta Hyväksy käteinen.

2. Päätä, toimitatko asiakkaalle kuitin ja napauta sitten Done (Valmis)-valintaa, jolloin järjestelmä palauttaa sinut Shopify POS -tuotenäyttöön.