Acceptera en kontant betalning

Du kan acceptera betalning med kontanter. När du accepterar en kontant betalning beräknar Shopify förändringen och spårar hur mycket kontanter som finns i kassalådan.

Kontantbetalningar är aktiverade som standard, men du kan ändra dina inställningar på sidan Betalningstyper. Shopify stöder ett antal kassalådor.

Steg:

1. Tryck på Kassa på sidan Varukorg.
  2. Tryck på Kontanter på sidan Välj betalningsalternativ. Som standard anges fullt belopp för beställningen.
  3. Om kunden inte betalar med exakt belopp i kontanter kan du ange det belopp du får på ett av två sätt:

• Tryck på ett av de föreslagna beloppen under fältet Kontanter.
    • Tryck på fältet Kontanter för att få upp tangentbordet och ange rätt belopp och tryck sedan på Klar.
  4. När du är redo att slutföra beställningen trycker du på Acceptera kontanter.

5. Bestäm om du ska ge kunden ett kvitto och tryck sedan på Klar för att återgå till sidan med Shopify POS-produkter.