Kassalåda för Shopify POS

Såvida du inte bara bearbetar kontantlösa betalningar bör du få en säker och pålitlig kassalåda för din detaljhandel.

Stödda kassalådor

Shopify stöder följande kassalådor:

Vanlig tabell
Kassalåda Färgalternativ Modellnummer Tillgänglighet
Star Micronics' 13" kassalåda Svart eller vitt SMD2-1317 USA och Kanada
VPOS 14" kassalåda Svart EC350 Australien
Star Micronics' 16" kassalåda Svart eller vitt CD3-1616 USA och Kanada
Star Micronics' 16" kassalåda Svart eller vitt CB-2002FN Storbritannien och Irland
VPOS 16" kassalåda Svart EC410 Australien

Krav

För att kunna använda den här maskinvaran med din Shopify-butik måste du uppfylla följande krav:

• det helt nya Shopify POS
  • en kompatibel iPad eller iPhone som kör iOS 12.2 eller högre ELLER en kompatibel Android-enhet som kör version 5.0 (Lollipop) eller högre

Köpställen för stödda kassalådor

Du kan köpa en kassalåda som stöds från Shopifys hårdvaruaffär i USA, Kanada, Storbritannien, på Irland och i Australien.

Du kan även köpa de stödda kassalådorna från många auktoriserade återförsäljare.

Installera kassalådan

Om du använder kassalådan Star Micronics bör du ta en titt på den här installationsvideon:

Anslut kassalådan till kvittoskrivaren med hjälp av den medföljande kassalådan. Den större änden av kabeln ansluts till kassalådan och den mindre änden av kabeln ansluts till kvittoskrivaren.

Öppna kassalådan

Du kan öppna kassalådan manuellt med hjälp av de inkluderade nycklarna eller trådlöst från iPad. IPad ansluts till kassalådan via kvittoskrivaren, och kassalådan öppnas automatiskt efter varje försäljning, eller om du trycker på Ingen försäljning från Shopify POS-appen.

Testa anslutningen till kassalådan

När du har konfigurerat kvittoskrivaren och din kassalådan kan du kontrollera att anslutningen mellan dem fungerar.

Steg:

1. Tryck på = och sedan på Inställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara.

3. Tryck på skrivaren som du vill testa.

4. Tryck på Testa kassalådan. Kassalådan bör öppnas.

Vanliga problem

För att undvika vanliga problem, se till att du kontrollerar följande:

• Kassalådan är ansluten till kvittoskrivaren

• Kvittoskrivaren har papper

• kvittoskrivaren är korrekt kopplad till iPad eller iPhone

• Du använder kassalådan som du fick i hårdvarupaketet för att ansluta kassalådan till skrivaren.

Om du trycker på Ingen försäljning på produkter och varukorgssidan, och kassalådan inte öppnas, är det troligt att det är ett problem med kassalådan. Kontakta vårt supportteam.