Kassalåda för Shopify POS

Såvida du inte bara bearbetar kontantlösa betalningar bör du få en säker och pålitlig kassalåda för din detaljhandel.

Krav

För att kunna använda den här maskinvaran med din Shopify-butik måste du uppfylla följande krav:

• Shopify POS-appen
  • en kompatibel iPad som kör iOS 15 eller högre, en iPhone som kör iOS 15 eller högre, eller en kompatibel Android-enhet som kör version 10 eller högre

Stödda kassalådor

Kassalådor som stöds finns tillgängliga för köp från Shopifys maskinvaruaffär i följande länder:

Stödda kassalådor
Kassalåda Färgalternativ Modellnummer Tillgänglighet
Arlo 13" kassalåda Svart eller vitt EKDS320 USA
Star Micronics' 14" kassalåda Svart eller vitt CD4-1416 Kanada, USA
VPOS 14" kassalåda Svart EC350 Australien
Star Micronics' 16" kassalåda Svart eller vitt CD3-1616 Kanada, USA
Star Micronics' 16" kassalåda Svart eller vitt CD4-1616 Kanada, Irland, USA, Storbritannien
Star Micronics' 16" kassalåda Svart eller vitt CB-2002FN Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Spanien, Storbritannien
VPOS 16" kassalåda Svart EC410 Australien, Nya Zeeland
Kingly kassalåda - liten Svart PS-335-BLK Singapore
Kingly kassalåda - stor Svart PS-405-BLK Singapore

Du kan även köpa de stödda kassalådorna från många auktoriserade återförsäljare.

Installera kassalådan

Anslut kassalådan till kvittoskrivaren med hjälp av den medföljande kassalådan. Den större änden av kabeln ansluts till kassalådan och den mindre änden av kabeln ansluts till kvittoskrivaren.

Öppna kassalådan

Du kan öppna kassalådan manuellt med hjälp av de medföljande nycklarna eller trådlöst från en iPad. iPad:en ansluts till kassalådan via kvittoskrivaren och kassalådan öppnas automatiskt efter varje försäljning, eller om du trycker på Gå till varukorg, Fler åtgärder, Öppna lådan i Shopify POS-appen.

Testa anslutningen till kassalådan

När du har konfigurerat kvittoskrivaren och din kassalådan kan du kontrollera att anslutningen mellan dem fungerar.

Steg:

1. Tryck på = och sedan på Inställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara.

3. Tryck på skrivaren som du vill testa.

4. Tryck på Testa kassalådan. Kassalådan bör öppnas.

Vanliga problem

För att undvika vanliga problem, se till att du kontrollerar följande:

• Kassalådan är ansluten till kvittoskrivaren

• Kvittoskrivaren har papper

• kvittoskrivaren är korrekt parad med iPad eller iPhone

• Du använder kassalådan som du fick i hårdvarupaketet för att ansluta kassalådan till skrivaren.