Kortläsare som upphört för Shopifys kassasystemsapp

Shopify POS-appen är byggd med integrationer till pålitlig maskinvara, för att erbjuda bästa möjliga upplevelse av detaljhandel och betalningsgodkännande. Eftersom maskinvaran blir inaktuell och mindre pålitlig, är integrationer inaktuella för att säkerställa en utmärkt kundupplevelse.

Kortläsare som upphört och rekommenderade ersättningsprodukter

Den aktuella maskinvaran och regionerna är följande:

Kortläsare som upphört och rekommenderade ersättningsprodukter för Shopifys kassasystem, inklusive datum för upphörande och de regioner som påverkas.
Maskinvara Slutdatum för support Enhetsmodell och region Rekommenderad ersättare
Kortläsare (ljuduttag) för kort med magnetremsa 31 januari 2022 iOS: USA och Kanada
Android: USA
USA: Chipper 2X 30000000000000
Kanada: Tap & Chip
Kortläsare (Lightning) för kort med magnetremsa 31 januari 2022 iOS: USA och Kanada USA: Chipper 2X 30000000000000
Kanada: Tap & Chip
Kortläsare för kontaktlösa betalkort, smartkort och kort med magnetremsa 31 januari 2022 iOS: USA, Storbritannien och Irland USA: Chipper 2X 3000000000000
Storbritannien och Irland: WisePad 3

Vanliga frågor om kortläsare som upphört

Några vanliga frågor om tidsbegränsningar för maskinvara.

Varför upphörde dessa kortläsare?

Eftersom Shopify POS-appen förbättras, kommer omoderna kortläsare utgå och ersättas med nyare och mer pålitlig maskinvara. Du kan migrera till stödda integrerade kortläsare och dra nytta av att använda Shopify Payments.

Kan jag fortfarande använda min maskinvara om jag inte uppdaterar POS-appen efter supportens slut?

Om du inte uppdaterar POS-appen kan din maskinvara fortsätta att fungera med begränsade funktioner. Fortsätt inte att använda maskinvaran efter slutdatumet för support om du vill undvika oväntade fel.

Vad gör jag med min tidsbegränsade kortläsare?

Om du vill återvinna din utgångna kortläsare kan du lämna av den på din lokala återvinningscentral för elektronikskrot.