Shopify POS Go

POS Go

POS Go för Shopifys kassasystem är en allt-i-ett mobil kassasystemenhet som är byggd för pålitlig, snabb och enkel försäljning på plats. Denna handhållna enhet fungerar som en kassasystemenhet, streckkodsläsare och kortläsare, vilket hjälper dig att enkelt behandla transaktioner utan extra maskinvara.

Krav

För att använda POS Go måste du uppfylla följande krav:

• Din butik finns i Australien, Kanada, Irland, Storbritannien eller USA.
  • Du har aktiverat Shopify Payments som din butiks betalningsleverantör.
  • Dina fysiska detaljhandelsplatser är baserade i samma land som din butik.
  • Du har ett WPA2 Wi-Fi-nätverk.

Stödda betalningstyper för POS Go

Den inbyggda POS Go-kortläsaren stöder kontaktlösa kortbetalningar via blipp, chipkort och kort som dras med magnetremsa för följande betalningstyper:

• Visa och Visa Debit
  • Mastercard och Mastercard Debit
  • American Express
  • Discover (endast USA och Kanada)
  • Diner's Club (endast USA och Kanada)
  • Interac (endast Kanada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

De flesta nationella betalkort som Interac-, Girocard- eller eftpos-kort som är samvarumärkta med Visa eller Mastercard kan behandla betalningar utanför sina hemland med hjälp av Visa och Mastercard.

Här kan du köpa POS Go

Shopifys POS Go är tillgänglig från Shopifys maskinvaruaffärer på följande platser:

Kompatibel maskinvara

POS Go är kompatibel med säker PIN-kod för WiFi- eller trådbunden LAN-kvittoskrivare. Bluetooth stöds inte. Granska listan över kvittoskrivare som stöds här. Mer information om att konfigurera en WiFi-kvittoskrivare.