Docka för POS Go

POS Go-dockan kan kombineras med POS Go för att bli en kundriktad skärm och betalningsterminal känd som kassasystemsterminalen. När kassasystemsterminalen är i bänkskiveläge kan kunden se sin varukorgsinformation och slutföra betalningen av sin order. Kunden kommer inte åt administratören i bänkskiveläge.

Begränsningar

• Streckkodsläsaren kan inte användas när POS Go är dockad.
  • POS Go-fodralet måste tas bort vid användning av dockningsstationen.

Köp här

Kassasystemets dockningsstation är tillgänglig från Shopifys maskinvaruaffär i länder som stöds.

Funktioner

POS Go-dockningsstationen har följande funktioner:

• anslut en Ethernet-kabel för sladdbaserad betalningsanslutning
  • hörlurar kan anslutas till POS Go med dockningsstationen för att använda text-till-tal-funktionen
  • håller betalningsterminalen laddad och säker på disken

POS Terminal

När dockningsstationen för POS Go och POS Go kombineras kan du aktivera diskläge. Diskläget gör det möjligt för kunden att se sitt köp specificerat på skärmen och slutföra sitt köp med inmatning av PIN-kod och valfritt val av dricks och kvitto. Du kan även visa en varumärkt skärm för standby-släge, dina accepterade betalningsmetoder och ett anpassat meddelande om betalning efter det att du har ställt in det för ett anpassat diskläge.

Ta bort POS Go från dockningsstationen

Ta bort POS Go från dockningsstationen genom att med kraft dra upp POS Go från dockningsstationen.

Bild på POS Go som dras uppåt från dockningsstationen för hand. Pilar visar den uppåtgående riktningen.