POS Go Dock ‑telakka

POS Go Dock -telakka

POS Go -telakan voi yhdistää POS Go -laitteen kanssa. Näin niistä tulee asiakkaalle näkyvä näyttö ja maksupääte, josta käytetään nimitystä POS Terminal. Kun POS Terminal on työtasotilassa, asiakas voi tarkastella ostoskorinsa tietoja ja suorittaa tilauksensa maksun loppuun. Asiakas ei pääse ylläpitäjään työtasotilassa.

Rajoitukset

• Viivakoodinlukijaa ei voi käyttää, kun POS Go on telakoituna.
  • POS Go Case -kotelo on irrotettava telakointia varten.

Ostaminen

POS Dock -telakka on saatavilla Shopify Hardware Storesta tuetuissa maissa.

Ominaisuudet

POS Go Dock -telakassa on seuraavat ominaisuudet:

• Ethernet-kaapeli on liitettävissä maksujen langallista yhteyttä varten
  • kuulokkeet voi liittää telakalla varustettuun POS Go -laitteeseen teksti puheeksi -toiminnon käyttämiseksi
  • se pitää maksupäätteen ladattuna ja suojattuna tiskillä

POS Terminal

Kun POS Go -laite ja POS Go Dock -telakka on yhdistetty, voit aktivoida työtasotilan. Työtasotilassa asiakkaat voivat tarkastella ostostaan näytössä eriteltynä ja viimeistellä ostoksensa syöttämällä PIN-koodinsa ja valitsemalla, haluavatko antaa tippiä ja saada kuitin. Voit myös mukauttaa työtasotilaa näyttämällä brändinmukaisen valmiustilanäytön, hyväksymäsi maksutavat ja mukautetun maksun jälkeisen viestin.

POS Go -laitteen poistaminen telakasta

Poista POS Go telakasta vetämällä POS Go -laitetta voimalla ylöspäin telakasta.

Kuva POS Go -laitteesta, jota vedetään ylös telakasta kädellä. Nuolet osoittavat, että voima suuntautuu ylöspäin.