POS Go Dock

POS Go Dock kan kombineres med POS Go for å utgjøre en kunderettet skjerm og betalingsterminal, kjent som POS Terminal. Når POS Terminal er i diskmodus, kan kunden se informasjon om handlekurven og fullføre betaling for bestillingen. Kunden har ikke tilgang til administrator i diskmodus.

Begrensninger

• Strekkodeskanneren kan ikke brukes når POS Go er dokket.
  • POS Go-dekselet må fjernes for å dokke.

Her kan du kjøpe den

POS Dock er tilgjengelig fra Shopify-maskinvarebutikken i støttede land.

Funksjoner

POS Go-dokken har følgende funksjoner:

• koble til en Ethernet-kabel for kablet tilkobling for betalinger
  • hodetelefoner kan kobles til POS Go med dokkingstasjonen for å bruke tekst-til-tale-funksjonalitet
  • holder betalingsterminalen oppladet og sikker på disken

POS Terminal

Når POS Go og POS Go-dokken kombineres, kan du aktivere diskmodus. Med diskmodus kan kundene se et sammendrag av kjøpet på skjermen og fullføre kjøpet ved hjelp av PIN-kode og valgfrie valg for tips og kvittering. Du kan også vise en merkevarebyggende venteskjerm, godtatte betalingsmåter og en tilpasset melding etter betaling for å skape en tilpasset opplevelse ved betaling ved disk.

Fjerne POS Go fra dokken

Trekk POS Go opp fra dokken med litt kraft for å fjerne POS Go fra dokken.

Et bilde av POS Go som trekkes opp fra dokken av en hånd. Piler viser retningen det trekkes i.