POS Go-dock

Du kan også kombinere POS Go-docken med POS Go for at få den kundevendte skærm og betalingsterminal, der kaldes POS-terminalen. Når POS-terminalen er i bordtilstand, kan kunden se oplysninger om sin indkøbskurv og gennemføre betalingen af ordren. Kunden kan ikke få adgang til administratoren i bordtilstand.

Begrænsninger

• Du kan ikke bruge stregkodescanneren, når POS Go sidder i docken.
  • Du skal fjerne POS Go-etuiet fra docken.

Køb her

POS-docken er tilgængelig i Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Funktioner

POS Go-docken har følgende funktioner:

• tilslut et Ethernet-kabel for kabeltilsluttet forbindelse ved betaling
  • hovedtelefoner kan sluttes til POS Go med docken for at give mulighed for tekst-til-tale
  • holder betalingsterminalen opladet og sikker ved kassen

POS Terminal

Du kan aktivere disktilstanden, når POS Go og POS Go-kombineres. Disktilstanden giver kunder mulighed for at se deres udspecificerede køb på displayskærmen og fuldføre købet ved at indtaste en pinkode – samt valgfri mulighed for at give drikkepenge og vælge at få en kvittering. Du kan også vise en brandet standbyskærm, dine accepterede betalingsmetoder og en tilpasset besked efter betaling for at give disktilstanden et personligt præg.

Sådan fjerner du POS Go fra docken

For at fjerne POS Go fra docken skal du trække POS Go opad med kraft fra docken.

Billede af POS Go, der bliver trukket op fra docken af en hånd. Pilene viser kraftens retning opad.