Krav og begrænsninger for POS Go

Inden du bruger Shopify POS til Shopify POS, skal du sørge for, at du opfylder de geografiske og betalingsrelaterede krav og begrænsninger.

Krav for POS Go

Hvis du vil bruge POS Go, skal du opfylde følgende krav:

• Din butik ligger i Australien, Canada, Irland, Storbritannien, USA, Italien, New Zealand, Belgien, Danmark, Holland, Spanien, Tyskland eller Finland.
  • Du skal have aktiveret Shopify Payments som din detailforretnings betalingsudbyder og have deaktiveret testtilstanden. Det betyder, at du ikke kan bruge en gateway fra tredjepart, som f.eks. Authorize.net.
  • Dine fysiske detaillokationer ligger i det samme land, som din butik er baseret i.
  • Du har et WPA2 wi-fi-netværk.

Begrænsninger for POS Go

Gennemgå følgende begrænsninger for POS Go til Shopify POS:

• Betalingsgateways fra tredjeparter understøttes ikke. Et eksempel på en gateway fra tredjepart kan f.eks. være Authorize.net.
  • Opsætning af Wi-Fi-printere understøttes ikke. Du skal opsætte din Wi-Fi-printer ved hjælp af en anden enhed. Du kan derefter knytte den til POS Go.
  • Ikke-sikrede Wi-Fi-netværk understøttes ikke.
  • Internetbrowsing og appdownloads understøttes ikke.
  • SIM-kort understøttes ikke.
  • POS Go-enhedens USB-C-port er kun beregnet til opladning. Andre USB-baserede enheder understøttes ikke.
  • Google TalkBack er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • POS Go-enhedens MAC-adresse er ikke eksponeret. Hvis du vil oprette forbindelse til et privat netværk, skal du oprette forbindelse til et hotspot fra en anden enhed.
  • POS Go modtager ikke opdateringer og synkroniseres heller ikke med butikken, når skærmen er låst. En bruger skal logge ind på POS Go ved hjælp af en adgangskode for at modtage opdateringer eller for at synkronisere med butikken.

Understøttede betalingstyper for POS Go

Den indbyggede POS Go-kortlæser understøtter kontaktløse betalinger samt betaling med chip og magnetstribe for følgende betalingstyper:

• Visa og Visa Debit
  • Mastercard og Mastercard Debit
  • American Express
  • Discover (kun USA og Canada)
  • Diner's Club (kun USA)
  • Interac (kun Canada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

De fleste nationale debetkort som Interac-, Girocard- og EFTPOS-kort, der er co-branded med Visa eller Mastercard, kan behandle betalinger uden for deres hjemlande ved hjælp af Visa og Mastercard.

Hvor kan man købe POS Go

Shopifys POS Go er tilgængelig via Shopifys hardwarebutik på følgende lokationer:

Kompatibel hardware til POS Go

POS Go er kompatibel med sikker pinkode til Wi-Fi eller kabelforbundne LAN-kvitteringsprintere. Bluetooth understøttes ikke. Gennemgå listen over understøttede kvitteringsprintere. Få mere at vide om opsætningen af en Wi-Fi-kvitteringsprinter.