Vereisten en beperkingen voor POS Go

Zorg er voordat je de POS Go voor Shopify POS gaat gebruiken voor dat je voldoet aan de geografische en betalingsgerelateerde vereisten en beperkingen.

Vereisten voor de POS Go

Het volgende is vereist om POS Go te gebruiken:

• Je winkel ligt in Australië, Canada, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Italië, Nieuw-Zeeland, België, Denemarken, Nederland, Spanje, Duitsland of Finland.
  • Je hebt Shopify Payments geactiveerd als de betalingsprovider van je winkel en hebt de testmodus uitgeschakeld. Dit betekent dat je geen externe gateway kunt gebruiken, zoals Authorize.net.
  • Je fysieke winkellocaties zijn in hetzelfde land gevestigd als je winkel.
  • Je hebt een WPA2-wifinetwerk.

Beperkingen voor de POS Go

Controleer de volgende beperkingen voor POS Go voor Shopify POS:

• Externe betalingsgateways worden niet ondersteund. Een voorbeeld van een externe gateway is Authorize.net.
  • Installatie van de wifi-printer wordt niet ondersteund. Je moet je wifi-printer instellen met een ander apparaat, waarna je verbinding kunt maken met je POS Go.
  • Niet-beveiligde wifi-netwerken worden niet ondersteund.
  • Het browsen op internet en het downloaden van apps wordt niet ondersteund.
  • SIM-kaarten worden niet ondersteund.
  • De USB-C-poort van de POS Go is uitsluitend bedoeld voor opladen. Andere USB-apparaten worden niet ondersteund.
  • Google TalkBack is momenteel niet beschikbaar.
  • Het MAC-adres van de POS GO is niet zichtbaar. Als je verbinding wil maken met een privé-netwerk, moet je verbinding maken met een hotspot vanaf een ander apparaat.
  • POS Go ontvangt geen updates en synchroniseert ook niet met de winkel wanneer het scherm is vergrendeld. Een gebruiker moet zich met een pincode aanmelden bij de POS Go om updates te ontvangen of te synchroniseren met de winkel.

Ondersteunde betaalmethoden voor de POS Go

De ingebouwde POS Go-kaartlezer ondersteunt tik-, chip- en swipe-betalingen voor de volgende betaalmethoden:

• Visa en Visa Debit
  • MasterCard en Mastercard Debit
  • American Express
  • Discover (alleen VS en Canada)
  • Diner's Club (alleen VS en Canada)
  • Interac (alleen Canada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

De meeste nationale betaalkaarten, zoals die van Interac, Girocard of EFTPOS die een co-branding hebben met Visa of Mastercard, kunnen via Visa of Mastercard betalingen verwerken buiten de landen waar ze zijn uitgegeven.

Waar kun je de POS Go kopen?

De POS Go van Shopify is beschikbaar in de Shopify Hardware Store op de volgende locaties:

Compatibele hardware voor de POS Go

De POS Go is compatibel met wifi- of kabel-LAN-bonprinters die zijn beveiligd met een pincode. Bluetooth wordt niet ondersteund. Bekijk de lijst met ondersteunde bonprinters. Hier vind je meer informatie over het instellen van een wifi-bonprinter.