POS Gon vaatimukset ja rajoitukset

Ennen kuin käytät POS Go for Shopify POS ‑laitetta, varmista, että maantieteelliset ja maksuihin liittyvät vaatimukset ja rajoitukset täyttyvät.

POS Gon vaatimukset

Voit käyttää POS Go:ta, jos seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Kauppasi sijaitsee Australiassa, Kanadassa, Irlannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Uudessa-Seelannissa, Belgiassa, Tanskassa, Alankomaissa, Espanjassa, Saksassa tai Suomessa.
  • Shopify Payments on aktivoitu vähittäiskauppasi maksupalveluntarjoajaksi ja testitila on poistettu käytöstä. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää kolmannen osapuolen portaalia (esim. Authorize.net).
  • fyysiset kauppapaikkasi sijaitsevat samassa maassa, jossa kauppasi on
  • käytössäsi on WPA2-Wi-Fi-verkko.

POS Gon rajoitukset

Tutustu seuraaviin POS Go for Shopify POS:n rajoituksiin:

• Kolmannen osapuolen maksuportaaleja ei tueta. Esimerkki kolmannen osapuolen portaalista on Authorize.net.
  • Wi-Fi-tulostinta ei tueta. Sinun on määritettävä Wi-Fi-tulostin eri laitteella, minkä jälkeen voit yhdistää sen POS Go ‑laitteeseesi.
  • Suojaamattomia Wi-Fi-verkkoja ei tueta.
  • Internetin selaamista ja sovellusten lataamista ei tueta.
  • SIM-kortteja ei tueta.
  • POS Gon USB-C-portti on tarkoitettu ainoastaan lataamiseen. Muita USB-laitteita ei tueta.
  • Google TalkBack ei ole tällä hetkellä käytettävissä.
  • POS GO:n MAC-osoite ei ole paljas. Jos haluat muodostaa yhteyden yksityiseen verkkoon, sinun täytyy muodostaa yhteys tukiasemaan toisella laitteella.
  • POS Go ei vastaanota päivityksiä tai synkronoidu kaupan kanssa, kun näyttö on lukittu. Käyttäjän on kirjauduttava sisään POS Go ‑laitteelle PIN-koodilla, jotta laite voi vastaanottaa päivityksiä tai synkronoitua kaupan kanssa.

POS Go ‑myyntipisteen tukemat maksutavat

Sisäänrakennettu POS Go kortinlukija tukee seuraavien maksutapojen lähimaksuja sekä siru- ja magneettijuovamaksuja:

• Visa ja Visa Debit
  • MasterCard ja MasterCard Debit
  • American Express
  • Discover (vain Yhdysvallat ja Kanada)
  • Diner's Club (vain Yhdysvallat ja Kanada)
  • Interac (vain Kanada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Useimmat kansalliset pankkikortit, kuten Interac, Girocard tai EFTPOS, jotka on yhteisbrändätty Visa- tai Mastercard-korttien kanssa, voivat käsitellä maksuja kotimaansa ulkopuolella Visa- ja Mastercard-korteilla.

Mistä POS Go -laitteen voi ostaa?

Shopifyn POS Go on saatavilla Shopify Hardware Storesta seuraavissa sijainneissa:

POS Gon kanssa yhteensopiva laitteisto

POS Go on yhteensopiva PIN-koodilla suojattujen Wi-Fi-kuittitulostimien tai langallisten LAN-kuittitulostimien kanssa. Bluetoothia ei tueta. Katso tuettujen kuittitulostimien luettelo. Lue lisää Wi-Fi-kuittitulostimen asentamisesta.