Krav og begrensninger for POS Go

Før du bruker POS Go for Shopify POS, må du kontrollere at du oppfyller de geografiske og betalingsrelaterte kravene og begrensningene.

Krav for POS Go

For å bruke POS Go må du oppfylle følgende krav:

• Butikken din er lokalisert i Australia, Canada, Irland, Storbritannia, USA, Italia, New Zealand, Belgia, Danmark, Nederland, Spania, Tyskland eller Finland.
  • Du har Shopify Payments aktivert som betalingsleverandør ved utsalgsstedet, og har deaktivert testmodus. Det betyr at du ikke kan bruke en tredjepartsgateway, som for eksempel Authorize.net.
  • De fysiske utsalgsstedene er basert i samme land som butikken.
  • Du har et WPA2-trådløst nettverk.

Begrensninger for POS Go

Gå gjennom følgende begrensninger for POS Go for Shopify POS:

• Tredjepartsbetalingsgatewayer støttes ikke. Et eksempel på en tredjepartsgateway er Authorize.net.
  • Konfigurering av Wi-Fi-skrivere støttes ikke. Du må konfigurere Wi-Fi-skriveren med en annen enhet før du kan koble den til POS Go.
  • Usikrede Wi-Fi-nettverk støttes ikke.
  • Nettlesing og nedlasting av apper støttes ikke.
  • SIM-kort støttes ikke.
  • USB C-inngangen på POS Go er kun til lading. Andre USB-baserte enheter støttes ikke.
  • Google TalkBack er for øyeblikket utilgjengelig.
  • MAC-adressen til POS Go eksponeres ikke. Hvis du vil koble til et privat nettverk, må du koble til et tilgangspunkt fra en annen enhet.
  • POS Go mottar ikke oppdateringer og kan ikke synkroniseres med butikken når skjermen er låst. En bruker må logge på POS Go med en PIN-kode for å motta oppdateringer eller synkronisere med butikken.

Støttede betalingstyper for POS Go

Den innebygde POS Go-kortleseren støtter tap-, chip- og sveip-betalinger for følgende betalingstyper:

• Visa og Visa-debetkort
  • Mastercard og Mastercard Debet
  • American Express
  • Discover (kun USA og Canada)
  • Diner's Club (kun USA og Canada)
  • Interac (kun Canada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

De fleste nasjonale debetkort, som Interac, Girocard eller EFTPOS-kort med et varemerkesamarbeid med Visa eller Mastercard, kan behandle betalinger utenfor hjemlandet ved hjelp av Visa og Mastercard.

Her kan du kjøpe POS Go

Shopify POS Go er tilgjengelig fra Shopify-maskinvarebutikker på følgende steder:

Kompatibel maskinvare for POS Go

POS Go er kompatibel med Wi-Fi-skrivere sikret med PIN-kode, eller kablede LAN-kvitteringsskrivere. Bluetooth støttes ikke. Se listen over støttede kvitteringsskrivere. Finn ut mer om å konfigurere en Wi-Fi-kvitteringsskriver.