Kvitteringsprintere

For å skrive ut papirkvitteringer, må butikkoppsettet ditt inneholde følgende elementer:

• Shopify POS på en kompatibel enhet
  • en støttet kvitteringsskriver

Støttede skrivermodeller

Støttede kvitteringsskrivermodeller er:

Tilgjengelige kvitteringsskrivermodeller per land:
Kvitteringsskriver Fargealternativer Modellnummer Tilgjengelighet
Star Micronics Bluetooth-kvitteringsskriver Hvit-grå og sort-grå Star TSP143IIIBT (39472110) USA, Canada, Storbritannia og Irland
Star Micronics Wifi Kvitteringsskriver Hvit-grå og sort-grå Star TSP143IIIW USA, Canada, Storbritannia og Irland
Star Micronics kablet kvitteringsskriver Hvit-grå og sort-grå Star TSP100IIILAN (39463110) USA, Canada, Storbritanniaog Irland
Epson Bluetooth-skriver Sort TM-m30II Australia

Pass på modellnavnene

Hvis du kjøper en LAN-kvitteringsskriver, vil du kanskje legge merke til at navnet vises foran på skriveren som TSP100. Dette er ingen grunn til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den individuelle modellen, men på hele modellserien av Star Micronics-skrivere.

Hvis du vil bekrefte det eksakte modellnummeret til skriveren du har, ser du etter en etikett som vanligvis er festet på undersiden av skriveren. Denne etiketten viser:

• modellserien (TSP100)
  • serienummeret
  • strømeffekten
  • modellnummeret (100IIILAN)

Koble til skriverkablene

To kabler med litt ulike kontakter leveres sammen med et spesialtilpasset sett fra Shopify. Den ene kabelen kobler skriveren til kassaapparatet, og den andre kobler skriveren til ruteren din. Pass på at du bruker den riktige kabelen i hvert tilfelle.

Kvitteringsskriver til kontantskuff:

Shopify POS-kvitteringsskriver til kontantskuffkabel

Kvitteringsskriver til ruter:

Shopify POS-kvitteringsskriver til ruterkabel

Angi en skriver som standard for utskrift av kvitteringer

Når du kobler til en skriver, blir den automatisk angitt som standardskriver for utskrift av kvitteringer. Hvis standardskriveren er utilgjengelig, kan du ikke skrive ut en kvittering. Hvis du har mer enn én skriver, kan du endre standardskriveren fra Shopify POS.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Under Kvitteringsskrivere trykker du på skriveren du vil angi som standard.

3. Aktiver alternativet Standard kvitteringsskriver:

Skriv ut en testkvittering

Etter at du har konfigurert kvitteringsskriveren, skrives det ut en kort diagnoserapport. Etter dette bør du skrive ut en testkvittering for å bekrefte at alt fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Trykk på skriveren du vil teste.

3. Trykk på Test kvitteringsskriver.