Kvitteringsprintere

En skriver er ikke nødvendig for et Shopify POS-system, fordi du kan sende alle kvitteringene dine på e-post.

For å skrive ut papirkvitteringer, må butikkoppsettet ditt inneholde følgende elementer:

• Shopify POS på iPad eller Android
  • Shopify-abonnement eller høyere
  • en støttet Star Micronics kvitteringsskriver

Støttede Star Micronics skrivermodeller

Støttede kvitteringsskrivermodeller er:

Pass på modellnavnene

Hvids du kjøper en USB- eller LAN-kvitteringsskriver, vil du kanskje legge merke til at navnet vises foran på skriveren som TSP100. Dette er ingen grunn til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den individuelle modellen, men på hele modellserien av Star Micronics-skrivere.

Hvis du vil bekrefte det eksakte modellnummeret til skriveren du har, ser du etter en etikett som vanligvis er festet på undersiden av skriveren. Denne etiketten viser:

• modellserien (TSP100)
  • serienummeret
  • strømeffekten
  • modellnummeret (100IIILAN eller 100USB).

Koble til skriverkablene

To kabler med litt ulike kontakter leveres sammen med et spesialtilpasset sett fra Shopify. Den ene kabelen kobler skriveren til kassaapparatet, og den andre kobler skriveren til ruteren din. Pass på at du bruker den riktige kabelen i hvert tilfelle:

Shopify POS kabler for kvitteringsskriver