Star Micronics TSP100III LAN kvitteringsskriver

Modellnummer: 39463110

Her kan du kjøpe Star Micronics TSP100III LAN kvitteringsskriver

Star Micronics TSP100III LAN kvitteringsskriver er tilgjengelig fra Shopify-maskinvareforretningen.

Kjøpe skriverpapir

Alle typer termiske papirruller fungerer med skriveren hvis:

• bredden er 3 1/8" (80 mm)
  • lengden ikke overstiger 230 fot (70 m).

Du finner en forklaring på hvordan du fyller inn papir i kvitteringsskriveren i veiledningen i maskinvarehåndboken til produsenten.

Installasjon og oppsett

TSP100III LAN kvitteringsskriveren kobles til nettverket med et Ethernet-koblingsgrensesnitt.

Ta en titt på denne videoen for å se hvor rask og enkel oppsettsprosedyren er:

Før du begynner må du sørge for at du har kablene du trenger.

Kabeltype Se etter denne kontakten Tilgjengelig fra
Kabel til kontantskuffen
En kabel for kontantskuffen er inkludert i det spesialtilpassede settet fra Shopify. Hvis du kjøpte kontantskuffen separat, skal leverandøren kunne selge deg en kabel.
Ethernet-kabel (for tilkobling til ruteren)
En Ethernet-kabel, omtrent 1 m i lengde, følger med når du kjøper denne skriveren fra Shopify. Hvis du kjøper den et annet sted, må du huske at du trenger Ethernet-kabelen.

Trinn:

1. Koble kvitteringsskriveren til Apg Vasario 320 Series-kontantskuffen med kabelen til kontantskuffen.

2. Konfigurer Google WiFi før du fortsetter med installeringen av kvitteringsskriveren.

3. Koble kvitteringsskriveren til Ethernet-porten på Google WiFi-punktet. Dette gjør skriveren synlig i Shopify POS-appen.

TSP100III LAN kvitteringsskriver, bakside

Når du har koblet til skriveren, må du ikke glemme å:

Hvis TSP100III LAN skriveren slutter å fungere

Det kan være flere grunner til at skriveren ikke fungerer.

Trinn:

1. Kontroller at nettverkskabelen er koblet til den trådløse ruteren din. Hvis du bruker Google WiFi, må du kontrollere at Wi-Fi-nettverket er riktig konfigurert.

2. Kontroller at du er koblet til internett. Skriveren krever et internettsignal for å fungere skikkelig.

3. Merk av for å se at skriveren vises på Skjermbilde for innstillinger av maskinvare i Shopify POS-appen. Hvis skriveren er feil tilkoblet, vil den enten ikke vises på skjermbildet for innstillinger, eller vises som «Frakoblet»:

Shopify POS-maskinvare er frakoblet

4. Prøv å skru skriveren av/på. Dette starter skriveren på nytt og som regel løser dette et eventuelt problem med skriveren.

5. For å feilsøke skriveren må du skru av skriveren og trykke og holde inne FEED-knappen. Mens du fremdeles holder inne FEED-knappen, må du skru på skriveren igjen. La skriveren skrive ut informasjonen om fastvaren og slipp deretter feed-knappen. Skriveren vil prøve å koble til internett og fortsette å skrive ut mer diagnostisk informasjon. Ta en titt på det utskrevne papiret for å se om noen av følgende problemer samsvarer med teksten som vises:

- IP-adressen under «status for aktuelle IP-parametre» viser nuller.

Det første du må gjøre er å skru av skriveren, vente fem sekunder og skru den på igjen. Prøv feilsøkingsprosessen på nytt.

Hvis dette ikke fungerer, må du bekrefte at du er koblet til LAN-porten til ruteren, og at ruteren er riktig tilkoblet og fungerer. Sjekk videoen for skriveroppsett.

Til slutt, hvis ingen av de ovennevnte løsningene fungerte, kan du kontakte internettleverandøren din. Det kan være et problem med internettoppsettet ditt.

TSP100III LAN null IP-adresse

• Jeg ser meldingen «Ingen vertstilkobling».

Dette skjer vanligvis når du mister internettforbindelsen eller når skriveren ikke er koblet skikkelig til ruteren. Kontroller internettsignalet og ruterkabelen din. Hvis du bruker Google WiFi,

er det konfigurert skikkelig.

TSP100III LAN ingen vertstilkobling

Hvis skriveren står langt unna ruteren din

Nettverkskabelen som følger med er bare én meter. Så hvis ruteren din er bakerst i butikken og POS-systemet foran i butikken, er ikke kabelen lang nok.

Det er to alternative løsninger:

• Kjøp en lengre nettverkskabel og trekk den fra ruteren til skriveren.

• Hvis det å trekke lange kabler i hele butikken ikke er den ideelle løsningen, anbefaler vi at du kjøper Google WiFi. Google WiFi er en liten enhet som gir en Ethernet LAN-port som du kan plassere i nærheten av Shopify POS-systemet.

Google WiFi er tilgjengelig for kjøp på nett på store.google.com/wifi eller hos mange forhandlere.

Hvis FEIL-indikatoren blinker rødt

Dette skyldes at det ikke er papir i skriveren. Åpne skriveren, sett inn papiret og lukk lokket. FEIL-indikatoren bør skru seg av og KLAR-indikatoren bør komme på.

Papirstopp

Hvis du mater inn papiret til kvitteringsskriveren på skrå, er det sannsynlig at du forårsaker en papirstopp. Hvis dette skjer, kan du skru av skriveren, åpne den og prøve å mate papiret inn igjen.

Hvis du prøver å gjøre kvitteringen smalere enn den angitte bredden på 3 tommer, må du sørge for at du bruker skillelinjen som følger med. Ikke brett papiret når du mater det inn i skriveren.

tilpasse kvitteringer

Du kan tilpasse både det grunnleggende kvitteringsoppsettet og transaksjonsbeskrivelsen.

Begrensninger ved bruk av Micronics TSP100III LAN-kvitteringsskriver

Shopify POS virker ikke med flere TSP100III LAN-kvitteringsskrivere samtidig.