Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter

Modelnummer: 39463110

De Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter kopen

De Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter is verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store.

Printerpapier kopen

Alle rollen thermisch papier werken met de printer indien:

• de breedte 80 mm is
  • de lengte niet meer is dan 70 m

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie over het laden van de bonprinter.

Installatie en instellingen

De TSP100III LAN-bonprinter maakt via een ethernetinterface verbinding met je netwerk.

Bekijk deze video om te zien hoe snel en eenvoudig de installatieprocedure is:

Zorg ervoor dat je over de benodigde kabels beschikt voordat je begint.

Kabeltype Zoek naar deze connector Beschikbaar bij
Kassaladekabel
Een kabel voor de kassalade is inbegrepen bij de detailhandelkit van Shopify. Als u uw kassalade afzonderlijk hebt gekocht, moet uw leverancier u een kabel kunnen verkopen.
Ethernetkabel (voor verbinding met de router)
Een ethernetkabel van ongeveer 1 meter lang is inbegrepen wanneer u deze printer bij Shopify koopt. Als u deze ergens anders koopt, vergeet dan niet dat u de ethernetkabel nodig hebt.

Stappen:

1. Sluit de bonprinter aan op de kassalade van de APG Vasario 320-serie met behulp van de kassaladekabel.

2. Stel Google Wifi in voordat u doorgaat met de installatie van de bonprinter.

3. Sluit de bonprinter aan op de ethernetpoort van het Google Wifi-punt. Hiermee wordt de printer vindbaar in de Shopify POS-app.

TSP100III LAN-bonprinter achterkant

Vergeet na het aansluiten van uw printer niet om:

Als je TSP100III LAN-printer niet meer werkt

Als uw printer niet werkt, kunnen daar verschillende redenen voor zijn.

Stappen:

1. Controleer of uw netwerkkabel is aangesloten op uw draadloze router. Als u Google Wifi gebruikt, controleer dan of uw wifi-netwerk correct is ingesteld.

2. Controleer of u verbinding hebt met internet. Jew printer heeft een internetsignaal nodig om correct te kunnen werken.

3. Controleer of uw printer wordt weergegeven op het Hardware-instellingenscherm van de Shopify POS-app. Als de printer niet correct is aangesloten, verschijnt deze niet op het instellingenscherm of wordt deze als 'Ontkoppeld' weergegeven:

Shopify POS-hardware ontkoppeld

4. Zet uw printer uit en weer aan. Hierdoor wordt de printer opnieuw opgestart en wordt een probleem met de printer meestal verholpen.

5. Om uw printer te debuggen, zet u uw printer uit en houdt u de doorvoerknop ingedrukt. Zet de printer weer aan terwijl u de doorvoerknop ingedrukt blijft houden. Laat de printer de firmwaregegevens afdrukken en laat de doorvoerknop vervolgens los. De printer probeert verbinding met internet te maken en drukt vervolgens nog meer diagnostische gegevens af. Bekijk de afdruk om te zien of een van de volgende problemen overeenkomt met de weergegeven tekst:

- Het IP-adres onder 'Status van huidige IP-parameters' geeft nullen weer.

Zet de printer uit, wacht vijf seconden en zet de printer weer aan. Probeer het debugproces opnieuw.

Als dat niet werkt, bevestig dan dat u verbonden bent met de LAN-poort van uw router en dat uw router correct is aangesloten en werkt. Bekijk de video over printerinstelling.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, neemt u contact op met uw internetprovider. Er kan een probleem zijn met uw internetinstelling.

TSP100III LAN nul IP-adres

• Ik zie het bericht 'Geen hostverbinding'.

Dit gebeurt meestal wanneer u uw internetverbinding verliest of wanneer uw printer niet correct op uw router is aangesloten. Controleer uw internetsignaal en routerkabel. Als u Google Wifi gebruikt,

controleert u of dit correct is ingesteld.

TSP100III LAN geen hostverbinding

Als uw printer ver van uw router verwijderd is

De verstrekte netwerkkabel is maar één meter lang. Dus als uw router zich achterin uw winkel bevindt en uw POS-systeem vooraan, kan de kabel die afstand niet overbruggen.

Er zijn twee alternatieve oplossingen:

• Koop een langere netwerkkabel en verbindt hiermee de router met de printer.

• Als lange kabels in je winkel niet de ideale oplossing zijn, raden wij je aan Google Wifi te kopen. Google Wifi is een klein apparaat dat een Ethernet LAN-poort biedt die je dicht bij je Shopify POS-systeem kunt plaatsen.

Google Wifi is online verkrijgbaar via store.google.com/wifi en vele andere winkels.

Als de FOUT-indicator rood knippert

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet uitgaan en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als u het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet u de printer uit, opent u het deksel en plaatst u het papier opnieuw.

Als u uw bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 7,6 cm, gebruik dan de meegeleverde verdeler. Vouw het papier niet wanneer u het in de printer plaatst.

Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt zowel de standaardkassabon als de transactiebeschrijving aanpassen.

Beperkingen bij het gebruik van de Star Micronics TSP100III LAN-bonprinter

Shopify POS doet het niet met meerdere TSP100III LAN bonprinters tegelijk.