Star Micronics mC-Print3-bonprinter

Vereisten

Om deze hardware met je Shopify-winkel te gebruiken, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

• Je gebruikt de Shopify POS-app.
  • Je hebt een compatibele iPad of iPhone waarop iOS 15 wordt uitgevoerd.
  • Je hebt een compatibele Android-telefoon of -tablet met versie 10 of hoger.

Waar is de Star Micronics mC-Print3-bonprinter te koop?

De Star Micronics mC-Print3-bonprinter en het printerpapier zijn verkrijgbaar bij de Shopify Hardware Store in ondersteunde landen.

Shopify-merchants in andere landen kunnen de Star Micronics mC-Print3-bonprinter gebruiken, maar deze wordt niet verkocht via de Shopify Hardware Store.

Raadpleeg de instructies in de hardwarehandleiding van de fabrikant voor specificaties voor thermisch papier en een uitleg over het laden van de bonprinter.

De Star Micronics mC-Print3-bonprinter aansluiten

Je kunt de Star Micronics mC-Print3-bonprinter pas gebruiken nadat je deze hebt aangesloten op de voeding.

Stappen:

1. Verwijder het paneel aan de achterkant van de printer.
  2. Sluit het ene uiteinde van de voedingskabel aan op de achterkant van je bonprinter.
  3. Sluit de stroomkabel aan op de wisselstroomadapter.
  4. Sluit het andere uiteinde van de wisselstroomadapter aan op een stopcontact en zet de printer aan.

Als het papier is geladen, wordt er een diagnoserapport afgedrukt.

De Star Micronics mC-Print3-bonprinter aan het POS-apparaat koppelen en verbinden via LAN

Koppel de Star Micronics mC-Print3-bonprinter met het apparaat via Shopify POS zodat je deze kunt gebruiken met Shopify POS. Nadat je de printer en het apparaat hebt gekoppeld, maakt de printer verbinding met het apparaat wanneer beide ingeschakeld zijn.

Stappen:

1. Sluit je printer aan op de voeding.
  2. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op Connectiviteit.
  3. Tik Hardware instellen.
  4. Tik op Bonprinter > Star Micronics > Ethernet/LAN.
  5. Selecteer mC-Print3.
  6. Tik op Verbinden en vervolgens op Gereed.
  7. Controleer of je printer wordt weergegeven als verbonden onder Bonprinters.

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

De Star Micronics mC-Print3-bonprinter aan het POS-apparaat koppelen en verbinden via Bluetooth

Koppel de Star Micronics mC-Print3-bonprinter (modelnummer MCP31LB) met het apparaat via Shopify POS zodat je deze kunt gebruiken met Shopify POS. Nadat je de printer en het apparaat hebt gekoppeld, maakt de printer automatisch verbinding met het apparaat wanneer beide ingeschakeld en binnen bereik zijn.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op > Connectiviteit > Hardware instellen.
  2. Tik op Bonprinter > Star Micronics > Bluetooth.
  3. Selecteer mC-Print3.
  4. Zet de printer aan en laad het bonpapier.
  5. Volg de instructies op het scherm van je POS-apparaat om de koppeling te voltooien.
  6. Houd de koppelknop 5 seconden ingedrukt of totdat de lampjes naast de PAIR-knop groen knipperen.
  7. Controleer of je printer wordt weergegeven als verbonden onder Bonprinters.

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

De Star Micronics mC-Print3-bonprinter koppelen en met behulp van wifi verbinden met Shopify POS via het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat

Verbind het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat met de Star Micronics mC-Print3-bonprinter en volg vervolgens de stappen om verbinding te maken met Shopify POS, zodat je de printer kunt gebruiken met Shopify POS via het apparaat. Nadat je de printer en het apparaat hebt verbonden, maakt de printer automatisch verbinding met het apparaat wanneer beide ingeschakeld en binnen bereik zijn.

Stappen:

1. Verbind de printer met de voeding en koppel het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat aan de bonprinter.
  2. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op Connectiviteit.
  3. Tik Hardware instellen.
  4. Tik op Bonprinter > Star Micronics > Wifi.
  5. Selecteer mC-Print3.
  6. Tik op Verbinden en vervolgens op Gereed.
  7. Controleer of je printer wordt weergegeven als verbonden onder Bonprinters.

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

Vergeet na het aansluiten van je printer niet om:

FOUT-indicator knippert rood

Dit gebeurt wanneer er geen papier in de printer zit. Open de printer, plaats het papier en sluit het deksel. De FOUT-indicator moet stoppen met knipperen en de GEREED-indicator moet gaan branden.

Papierstoringen

Als je het papier scheef in de bonprinter plaatst, is de kans groot dat het papier vast komt te zitten. Als dit gebeurt, zet de printer uit, open het deksel en plaats het papier opnieuw.

Als je je bon smaller probeert te maken dan de opgegeven breedte van 3 inch (7,6 cm), gebruik dan de geboden scheidingslijn. Vouw het papier niet wanneer je het in de printer plaatst.

Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt zowel de standaardkassabon als de transactiebeschrijving aanpassen.