Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostin

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• käytät Shopify POS -sovellusta
  • sinulla on yhteensopiva iPad- tai iPhone, jossa käytössä iOS 15 ‑käyttöjärjestelmäversio.
  • sinulla on yhteensopiva Android-puhelin tai -tabletti, jonka versio on 10 tai uudempi.

Mistä Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimen voi ostaa

Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimia ja tulostinpaperia on saatavilla Shopify Hardware Storessa tuetuissa maissa.

Myös muissa maissa toimivat Shopify-kauppiaat voivat käyttää Star Micronics mC-Print3 ‑kuittitulostinta, mutta he eivät voi ostaa sitä Shopify Hardware Storesta.

Voit tarkistaa lämpörullapaperin määritykset ja ohjeet kuittitulostimen lataamiseen tutustumalla laitteiston valmistajan käyttöohjeisiin.

Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimen kytkeminen verkkovirtaan

Ennen kuin voit käyttää Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostinta, sinun on kytkettävä tulostimesi virtalähteeseen.

Vaiheet:

1. Poista tulostimen taustapaneeli.
  2. Kytke virtajohdon toinen pää kuittitulostimen takaosaan.
  3. Kytke virtajohto verkkolaitteeseen.
  4. Liitä verkkolaitteen toinen pää pistorasiaan ja käynnistä tulostin.

Jos tulostimessa on paperia, se tulostaa diagnostiikkaraportin.

Laiteparin muodostaminen ja Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimen yhdistäminen POS-laitteeseesi LANin avulla

Jotta voit käyttää Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostinta Shopify POS -sovelluksen kanssa, sinun täytyy muodostaa pariliitos tulostimen ja laitteesi välille Shopify POS -sovelluksen avulla. Kun olet muodostanut laiteparin tulostimen ja laitteen välille, tulostin muodostaa yhteyden laitteeseen, kun molemmissa on virta kytkettynä.

Vaiheet:

1. Liitä tulostin virtalähteeseen.
  2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa -painiketta ja sen jälkeen Yhteys.
  3. Napauta Laitteiston asettaminen.
  4. Napauta Kuittitulostin > Star Micronics -> Ethernet-/LAN.
  5. Valitse mC-Print3.
  6. Napauta Yhdistä ja sen jälkeen Valmis.
  7. Varmista, että tulostin näkyy yhdistettynä kohdassa Kuittitulostimet.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Laiteparin muodostaminen ja Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimen yhdistäminen POS-laitteeseesi Bluetoothin avulla

Jotta voit käyttää Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostinta (mallinumero MCP31LB) Shopify POS -sovelluksen kanssa, sinun täytyy muodostaa pariliitos tulostimen ja laitteesi välille Shopify POS -sovelluksen avulla. Kun olet muodostanut laiteparin tulostimen ja laitteen välille, tulostin muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, kun molemmissa on virta kytkettynä ja ne ovat kantavuusalueella.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Yhteys > Määritä laitteisto.
  2. Napauta Kuittitulostin > Star Micronics -> Bluetooth.
  3. Valitse mC-Print3.
  4. Käynnistä tulostin ja lisää kuittipaperi.
  5. Viimeistele pariliitos noudattamalla POS-laitteesi näytössä näkyviä ohjeita.
  6. Pidä laiteparin muodostamiseen käytettävä painike painettuna viiden sekunnin ajan tai kunnes PAIR-painikkeen vieressä olevat valot alkavat vilkkua vihreänä.
  7. Varmista, että tulostin näkyy yhdistettynä kohdassa Kuittitulostimet.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Muodosta laitepari Star Micronics mC-Print3 -kuittitulostimen kanssa ja yhdistä se Shopify POS:iin langattomalla Star Micronics MCW10 -LAN-laitteella WiFi-yhteyden avulla

Jos haluat käyttää StarMicronics mC-Print3 -kuittitulostinta Shopify POS:n kanssa langattoman StarMicronics MCW10 -LAN-laitteen kautta, sinun on yhdistettävä langaton StarMicronics MCW10 -LAN-laite kuittitulostimeen ja muodostettava sen jälkeen yhteys Shopify POS:ään ohjeiden mukaan. Laitteiden yhdistämisen jälkeen tulostin muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, kun molemmissa on virta kytkettynä ja ne ovat kantavuusalueella.

Vaiheet:

1. Kytke tulostin virtalähteeseen ja yhdistä langaton StarMicronics MCW10 -LAN-laite kuittitulostimeen.
  2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa -painiketta ja sen jälkeen Yhteys.
  3. Napauta Laitteiston asettaminen.
  4. Valitse napauttamalla Kuittitulostin > Star Micronics > WiFi.
  5. Valitse mC-Print3.
  6. Napauta Yhdistä ja sen jälkeen Valmis.
  7. Varmista, että tulostin näkyy yhdistettynä kohdassa Kuittitulostimet.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Punaisena vilkkuva virheen merkkivalo

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperia ja sulje kansi. Virheen merkkivalon vilkkumisen pitäisi loppua ja valmis-merkkivalon pitäisi syttyä.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinosti, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja syötä paperi uudelleen.

Jos yrität tehdä kuitin määritettyä kolmea tuumaa kapeammaksi, varmista, että käytät mukana toimitettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.

Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa sekä kuitin perusasettelua että tapahtumakuvausta.