Epson FP-81 II RT -kuittitulostin

## Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Shopify POS -sovellus.
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iPadOS 15 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 10 tai sitä uudempi versio

• Italiassa sijaitseva Shopify-kauppa

Shopify POS -sovellus toimii laitteissa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 7 tai uudempi, jossa on iOS 15 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad mini 4. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iPad Pro -mallit, joissa on iPadOS 15 tai uudempi
Android Puhelin tai tabletti, jossa on virallinen Android-versio 10.0 tai uudempi

Shopif-myyntipistesovellus on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteille. Se ei ole saatavilla tietokoneille.

Huomautus: Shopify POS -sovellus ei tue beta-käyttöjärjestelmiä. Turvallisuuden vuoksi Shopify POS -sovellusta ei tueta käyttöjärjestelmissä, joita on muokattu ”jailbreaking”-, ”rooting”- tai vastaavilla tekniikoilla. Kannustamme kaikkia käyttäjiä pitämään käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Mistä Epson FP-81 II RT ‑kuittitulostimen voi ostaa?

Epson FP-81 II RT -kuittitulostin on Italiassa toimivien kauppiaiden saatavilla Shopify Hardware Storessa.

Voit tarkistaa lämpörullapaperin määritykset ja ohjeet kuittitulostimen lataamiseen tutustumalla laitteiston valmistajan käyttöohjeisiin.

Epson FP-81 II RT -kuittitulostimen yhdistäminen virtalähteeseen

Ennen kuin voit käyttää FP-81 II RT ‑kuittitulostinta, sinun täytyy yhdistää tulostin virtalähteeseen.

Tee näin:

1. Kytke virtajohdon toinen pää kuittitulostimen takaosaan.
  2. Liitä kaapelin toinen pää pistorasiaan ja käynnistä tulostin.

Jos tulostimessa on paperia, se tulostaa diagnostiikkaraportin.

Epson FP-81 II RT ‑kuittitulostimen yhdistäminen POS-laitteeseen

Epson FP-81 II RT -kuittitulostin muodostaa yhteyden verkkoon Ethernet-kaapelilla. Jotta voit käyttää tulostinta, toimipaikassasi täytyy olla verkkoyhteys ja reititin, jonka voit yhdistää tulostimeen Ethernet-kaapelilla.

Tee näin:

1. Liitä tulostin virtalähteeseen ja käynnistä kuittitulostin virtakytkimen avulla.
  2. Aseta lämpöpaperirulla tulostimeen.
  3. Yhdistä kuittitulostin reitittimesi Ethernet-porttiin ja varmista, että verkko- ja SSL-yhteys ovat käytössä tulostimen asetuksissa. Näin Shopify POS ‑sovellus havaitsee tulostimen.
  4. Napauta Shopify POS -sovelluksessa -painiketta > Yhteys > Määritä laitteisto.
  5. Napauta Kuittitulostin.
  6. Shopify POS ‑sovellus etsii käytettävissä olevia tulostimia. Jos tulostin löytyy eikä sitä ole salasanasuojattu, se yhdistetään automaattisesti. Jos tulostin löytyy ja se on salasanasuojattu, voit syöttää salasanan muodostaaksesi yhteyden. Jos tulostinta ei löydy, voit muodostaa yhteyden antamalla DHCP-osoitteen.
  7. Varmista, että tulostin näkyy yhdistettynä kohdassa Kuittitulostimet.

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

SSL-yhteyden kytkeminen päälle

1. Yhdistä näppäimistö ja näyttö tulostimeen.
  2. Kirjoita numeronäppäimistön numeroilla 3333 ja paina sitten Chiave. Mukautetulla näytöllä näkyy S - SCELTA FUNZIONE.
  3. Kirjoita 34 ja paina sitten Contante, kunnes näkyviin tulee WEB SERVER: SSL.
  4. Vaihda X:n tilalle 1 ja paina sitten Contante.
  5. Poistu valikosta painamalla Chiave ja käynnistä sitten tulostin uudelleen.

IP-osoitteen (DHCP-osoitteen) hakeminen

1. Yhdistä näppäimistö ja näyttö tulostimeen.
  2. Kirjoita numeronäppäimistön numeroilla 3333 ja paina sitten Chiave. Mukautetulla näytöllä näkyy S - SCELTA FUNZIONE.
  3. Siirry LAN-konfigurointiin syöttämällä ensin 19 ja painamalla sen jälkeen Contante.
  4. Ota DHCP käyttöön syöttämällä 1 ja painamalla sen jälkeen Contante. DHCP-osoite tulee näkyviin.
  5. Poistu valikosta painamalla ensin ,-painiketta ja sen jälkeen Chiave.
  6. Valinnainen: Jos haluat tulostaa verkkoyhteystiedot, paina Sub Totale.

Päivän päätösraportti

Kun yhdistät Epson FP-81 II RT -kuittitulostimen POS-sovellukseesi, voit lähettää kaikki samaan tulostimeen liitettyihin laitteisiin tallennetut tapahtumat paikalliselle veroviranomaiselle.

Voit lähettää päätösraportin manuaalisesti napauttamalla Lähetä päätösraportti, tai aktivoimalla asetuksen, joka lähettää päätösraportin päivittäin kunkin päivän päätteeksi.

Tee näin

1. Napauta Shopify POS -myyntipisteessä .
  2. Napauta Yhteydet > RT.
  3. Tee muutokset napauttamalla Lähetä päätösraportti.
  4. Ota käyttöön tai poista käytöstä Automaattinen päätösraportti päivittäin klo 23.59.

Paperisyötteen hallinta

Yleisimpien kuittipapereihin liittyvien virheiden korjaaminen.

ERROR-merkkivalo vilkkuu keltaisena

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperia ja sulje kansi.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinosti, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja syötä paperi uudelleen.

Jos haluat, tehdä kuiteistasi valmiiksi määritettyä kolmea tuumaa (7,60 cm) kapeampia, käytä mukana toimitettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.

Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa kuiteissasi näkyviä kenttiä Shopify POS ‑sovelluksen kuittieditorissa ja Shopify Adminissa.

Arvontakoodi

Epson FP-81 II RT -tulostimen avulla voit lisätä kuitteihisi arvontakoodeja. Löydät tämän valinnan Shopify POS -sovelluksen ostoskorin Lisää toimintoja -kohdasta.

Usein kysyttyä

Voinko lisätä Shopify POSilla käsiteltyihin tilauksiin jonkin muun maksun, esimerkiksi veromerkin?

Et tällä hetkellä. Voit ratkaista ongelman luomalla kyseisestä maksusta tuotteen, joka on piilotettu kaupassa ja joka lisätään asiaankuuluviin ostoskoreihin.

Voinko lisätä asiakkaiden ALV-numeron tai verokoodin kassalla?

Et. Nämä tiedot voidaan lisätä tilaukseen huomautuksena tai ne voidaan lisätä asiakkaan nimi- tai osoitetietoihin profiilissa.

Voinko lisätä asiakkaiden ALV-numeron tai CF-numeron verokuittiin?

Et. Nämä tiedot voidaan lisätä tilaukseen huomautuksena tai ne voidaan lisätä asiakkaan nimi- tai osoitetietoihin profiilissa.