Kassalaatikko

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti laitteellasi. Kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen käteistä käyttäen tehdyn myyntitapahtuman jälkeen, tai voit avata sen Shopify-myyntipisteestä napauttamalla Lisää toimintoja > Avaa laatikko.

Kassalaatikon testaaminen

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.

Vianmääritys

Vältä yleiset ongelmat varmistamalla, että

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostin on yhdistetty laitteeseen

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.