Kassalaatikko

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti iPadilla. Kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen myynnin jälkeen, tai voit avata sen Shopify POS -sovelluksesta napauttamalla Lisää toimintoja > Avaa laatikko.

Kassalaatikon testaaminen

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Laitteisto.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.

Vianmääritys

Vältä yleiset ongelmat varmistamalla, että

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostin on yhdistetty iPadiin

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.

Jos valitset tuotteet ja ostoskori -näytöstä Ei myyntiä mutta kassalaatikko ei avaudu, ongelma on todennäköisesti kassalaatikon kaapelissa. Ota yhteys tukitiimiimme.