Kontantskuffe

Sådan åbner du kontantskuffen

Du kan åbne kontantskuffen manuelt ved hjælp af de medfølgende nøgler eller trådløst fra iPad'en. Kontantskuffen åbnes automatisk efter hvert salg, eller hvis du trykker på Flere handlinger > Åbn skuffe i Shopify POS.

Sådan tester du dine kontantskuffer

Når du har konfigureret din kvitteringsprinter og din kontantskuffe, kan du kontrollere, at forbindelsen mellem dem fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Test kontantskuffe. Kontantskuffen bør blive åbnet.

Fejlfinding

Undgå almindelige problemer ved at sørge for, at:

• Kontantskuffens kabel er sat i kvitteringsprinteren

• Der er papir i kvitteringsprinteren

• kvitteringsprinteren er parret med iPad'en

• Du bruger kablet til kontantskuffen, som du har modtaget i hardwarepakken, til at slutte kontantskuffen til printeren.

Hvis du trykker på Intet salg på siden med produkter og indkøbskurv, og kontantskuffen ikke åbner, er der sandsynligvis et problem med kablet til kontantskuffen. Kontakt vores supportteam.