Kontantskuffe

Sådan åbner du kontantskuffen

Du kan åbne kontantskuffen manuelt ved hjælp af de medfølgende nøgler eller trådløst fra din enhed. Kontantskuffen åbnes automatisk efter hvert salg, eller hvis du trykker på Flere handlinger > Åbn skuffe i Shopify POS.

Sådan tester du dine kontantskuffer

Når du har opsat din kvitteringsprinter og din kontantskuffe, kan du kontrollere, at forbindelsen mellem dem fungerer.

Fremgangsmåde:

Fejlfinding

Undgå almindelige problemer ved at sørge for, at:

• Kontantskuffens kabel er sat i kvitteringsprinteren

• Der er papir i kvitteringsprinteren

• kvitteringsprinteren er parret med enheden

• Du bruger kablet til kontantskuffen, som du har modtaget i hardwarepakken, til at slutte kontantskuffen til printeren.

Hvis du trykker på Intet salg på siden med produkter og indkøbskurv, og kontantskuffen ikke åbner, er der sandsynligvis et problem med kablet til kontantskuffen. Kontakt vores supportteam.