Kassalåda

Öppna kassalådan

Du kan öppna kassalådan manuellt med hjälp av de inkluderade nycklarna eller trådlöst från din enhet. Kassalådan öppnas automatiskt efter varje försäljning, eller så kan du öppna den från Shopify POS genom att trycka på Fler åtgärder > Öppna kassalåda.

Testa kassalådorna

När du har konfigurerat kvittoskrivaren och din kassalådan kan du kontrollera att anslutningen mellan dem fungerar.

Steg:

Felsökning

Undvik vanliga problem genom att se till att:

• Kassalådan är ansluten till kvittoskrivaren

• Kvittoskrivaren har papper

• Kvittoskrivaren är synkroniserad med enheten

• Du använder kassalådan som du fick i hårdvarupaketet för att ansluta kassalådan till skrivaren.

Om du trycker på Ingen försäljning på produkter och varukorgssidan, och kassalådan inte öppnas, är det troligt att det är ett problem med kassalådan. Kontakta vårt supportteam.