Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinter

Krav

Hvis du vil bruge denne hardware sammen med din Shopify-butik, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal bruge Shopify POS-appen
  • Du skal have en kompatibel iPad eller iPhone med iPadOS eller iOS 15
  • Have en kompatibel Android-telefon eller -tablet med version 10 eller nyere

Hvor kan man købe Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren?

Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren og det tilhørende printerpapir er tilgængelige via Shopifys hardwarebutik i understøttede lande.

Shopify-shopejere i andre lande kan bruge Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren, men den sælges ikke via Shopifys hardwarebutik.

Du kan finde oplysninger om specifikationerne for termisk rullepapir og en forklaring af, hvordan du indlæser kvitteringsprinteren, i vejledningen i producentens hardwarevejledning.

Tilslut din Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinter

Du skal slutte Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren til strøm, før du kan bruge den.

Trin:

1. Fjern panelet bag på printeren.
  2. Sæt den ene ende af strømkablet i bag på kvitteringsprinteren.
  3. Sæt strømstikket i AC-adapteren.
  4. Sæt den anden ende af AC-adapteren i en stikkontakt, og tænd for printeren.

Hvis der er isat papir, udskrives der en diagnostisk rapport.

Par og forbind Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren med din POS-enhed via LAN

Hvis du vil bruge Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren sammen med Shopify POS, skal du parre printeren med din enhed via Shopify POS. Når printeren og enheden er parret, opretter printeren forbindelse til enheden, når de begge er tændte.

Trin:

1. Slut din printer til strømforsyningen.
  2. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Forbindelser.
  3. Tryk på Opsæt hardware.
  4. Tryk på Kvitteringsprinter > Star Micronics > Ethernet/LAN.
  5. Vælg mC-Print3.
  6. Tryk på Opret forbindelse, og tryk derefter på Udført.
  7. Bekræft, at din printer vises som tilsluttet under Kvitteringsprintere.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Par og forbind Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren med din POS-enhed via Bluetooth

Hvis du vil bruge Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren (modelnummer MCP31LB) sammen med Shopify POS, skal du parre printeren med din enhed via Shopify POS. Når printeren og enheden er parret, opretter printeren automatisk forbindelse til enheden, når de begge er tændte og inden for rækkevidde.

Trin:

1. Tryk på > Forbindelser > Opsæt hardware i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Kvitteringsprinter > Star Micronics > Bluetooth.
  3. Vælg mC-Print3.
  4. Tænd printeren, og sæt kvitteringspapiret i.
  5. Følg vejledningen på skærmen på din POS-enhed for at fuldføre parringen.
  6. Tryk og hold knappen til parring nede i 5 sekunder, eller indtil lysene ved siden af knappen PAR blinker grønt.
  7. Bekræft, at din printer vises som tilsluttet under Kvitteringsprintere.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Par og forbind Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren med Shopify POS via Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enheden ved hjælp af wi-fi

Hvis du vil bruge StarMicronics mC-Print3-kvitteringsprinteren sammen med Shopify POS via StarMicronics MCW10 Wireless LAN-enheden, skal du forbinde StarMicronics MCW10 Wireless LAN-enheden med kvitteringsprinteren og derefter følge vejledningen til tilslutning til Shopify POS. Når printeren og enheden er forbundet, opretter printeren automatisk forbindelse til enheden, når de begge er tændte og inden for rækkevidde.

Trin:

1. Slut din printer til strøm, og forbind din StarMicronics MCW10 Wireless LAN-enhed med kvitteringsprinteren.
  2. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Forbindelser.
  3. Tryk på Opsæt hardware.
  4. Tryk på Kvitteringsprinter > Star Micronics > WiFi.
  5. Vælg mC-Print3.
  6. Tryk på Opret forbindelse, og tryk derefter på Udført.
  7. Bekræft, at din printer vises som tilsluttet under Kvitteringsprintere.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

FEJL-indikatoren blinker rødt

Dette skyldes, at der ikke er noget papir i printeren. Åbn printeren, sæt nyt papir i, og luk låget. FEJL-indikatoren bør stoppe med at blinke, og KLAR-indikatoren bør blive tændt.

Papirstop

Hvis du fører papir skråt ind i kvitteringsprinteren, vil det sandsynligvis forårsage papirstop. Hvis dette sker, skal du slukke for printeren, åbne den og prøve at sætte papiret i igen.

Hvis du forsøger at gøre dine kvitteringer smallere end den angivne bredde på 3 tommer (80 mm), skal du sørge for at bruge den angivne skillelinje. Lad være med at folde papiret, når du sætter det i printeren.

Tilpas kvitteringer

Du kan tilpasse både det grundlæggende kvitteringslayout og transaktionsbeskrivelsen.