POS-tilbehør

Tilslutningsbase

Shopify-tilslutningsbasen kan sluttes til POS Tablet-standerbasen og giver mulighed for at tilslutte andre enheder til tabletten på standeren via kabel. Tilslutningsbasen kan kun bruges sammen med en Shopify-tabletholder (USB-C).

Tilslutningsbasen sælges som et valgfrit tilkøb til eksisterende hardware og pakker i understøttede lande.

POS Go-dock

POS Go-dock

Du kan også kombinere POS Go-docken med POS Go for at få den kundevendte skærm og betalingsterminal, der kaldes POS-terminalen. Få mere at vide om POS Go-docken.

POS Tablet-standeretui (lightning)

POS Go-dock

POS Tablet-standeretuiet (lightning) kan købes selvstændigt og er kombineret med Shopify POS Tablet-standeren. Etuiet giver dig mulighed for at ændre din detailstander til lightning-stik. POS Tablet-standeretuiet (lightning) fås i to størrelser.

POS Tablet-standeretui (lightning) til iPads på 9,7 tommer er kompatibelt med følgende iPads på 9,7 tommer:

• iPad (5. og 6. generation)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS Tablet-standeren (lightning) til iPads på 10,2 tommer/iPad Air på 10,5 tommer er kompatibel med følgende iPads:

• iPad (7. og 8. generation)
  • iPad Air (3. generation)

Shopify-tabletholder (USB-C)

Shopify-tabletholder (USB-C)

Shopify-tabletholder (USB-C) kan købes selvstændigt og er kombineret med Shopify POS Tablet-standeren. Holderen giver dig mulighed for at tilslutte dine tablets til Shopify POS Tablet-standeren via et USB-C-kabel.

Shopify-tabletholder (USB-C) er kompatibel med følgende tablets:

• iOS-tablets

• iPad Pro på 12,9 tommer (3., 4., 5., 6. generation)
    • iPad Pro på 11 tommer (1., 2., 3. generation)
    • iPad (10. generation)
  • Android-tablets

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis