Stregkodeprintere

Stregkodelabels kan bruges til at gøre betalingsprocesser og lagerstyring nemmere i din detailforretning. Du kan bruge en understøttet labelprinter til at udskrive stregkodelabels til dine produkter. Printeren skal være tilsluttet en stationær computer, og du skal installere den relevante software.

Understøttede printere til stregkodelabels

Hvis du vil udskrive stregkodelabels til dine Shopify-produkter, skal du bruge en understøttet printer og tilhørende software. Shopify understøtter følgende printere til stregkodelabels:

Tilgængelighed af stregkodeprintermodeller efter land.
Stregkodeprinter Modelnummer Tilgængelighed
DYMO LabelWriter® Wireless Label Printer 2002150 Canada, USA
DYMO LabelWriter® 450 Label Printer Ingen Singapore, tredjepartsforhandlere
DYMO LabelWriter® 550 Label Printer Ingen Canada, Singapore, USA
DYMO LabelWriter® 5XL Label Printer Ingen Canada, USA
Zebra Label Printer (USB) ZD220 Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien, USA
Zebra Label Printer (Wireless) ZD420 & ZD421 Canada, USA
Zebra 2" ZSB Label Printer ZSB-DP12 USA
Zebra 4" ZSB Label Printer ZSB-DP14N USA
Zebra-labelprinter (USB + Bluetooth) ZD4A042-D0EM00EZ Belgien, Danmark, Finland, Holland, Irland, Italien, Spanien, Storbritannien, Tyskland
Brother QL-labelprinter (Wi-Fi) QL-1110NWB Australien, USA
Bixolon-labelprinter (USB) XD5-40dK/BEG Irland, Storbritannien, Storbritannien

Labelprinteren opretter forbindelse til en stationær computer via en trådløs eller kabelforbundet forbindelse, afhængigt af hvilken model du vælger. Printeren skal tilsluttes en stationær computer, som har installeret den påkrævede software, selvom du starter udskrivningen fra din mobilenhed.

Softwarekrav til udskrivning af labels

Hvis du vil udskrive stregkodelabels, skal du opsætte et af følgende, før du forbinder din printer til en stationær computer:

Sådan tilslutter du printeren en stationær computer

Følg producentens vejledning til at komme hurtigt i gang for at tilslutte printeren:

Understøttede størrelser af stregkodelabels til Dymo-printere

Du skal bruge Dymo-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive stregkodelabels med én af de understøttede Dymo-printere:

• Lille (1" x 1") på maksimalt 6-8 cifre
  • Mellem (1" x 2 1/8") på maksimalt 22 cifre
  • Stor (1 1/8" x 2 1/8") på maksimalt 40 cifre
  • Butterfly/Barbell (3/8" x 3/4") på maksimalt 8 cifre (ikke tilgængelig i Storbritannien)

Du skal muligvis bruge færre tegn, hvis du benytter bogstaver eller symboler, da nogle af dem fylder mere end tal.

Understøttede størrelser af stregkodelabels til Zebra-printere

Du skal bruge Zebra-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive labels med en ZD220- eller ZD420 Zebra-printer:

• Stregkode – 10010037 (1,2"x 0,85")
  • Stregkode - 10010038 (1,25" x 1")
  • Stregkode - 10010039 (2" x 1")
  • Stregkode – 10015340 (2,25"x 0,75")
  • Stregkode - 10010043 (3" x 1")
  • Stregkode – 10010044 (3"x 2")
  • Levering – (4"x 6")

Hvis du vil udskrive labels med en printer fra Zebra ZSB-serien, skal du bruge Zebra-brandlabels i én af følgende størrelser:

• Zebra-stregkodelabel ZSB-LC6 (2,25" x 1") – 57mm x 25mm
  • Zebra Multipurpose ZSB-LC7 (1,25" x 1,25") – 32mm x 32mm
  • Zebra Jewelry ZSB-LC8 (2,25" x 0,5") – 57mm x 13mm
  • Zebra XL Shipping ZSB-LC1 (4"x 6") – 102 mm x 152 mm

Føj stregkoder til dine Shopify-produkter

Du kan føje stregkoder til dine produkter i Shopify ved hjælp af følgende metoder:

Fejlfinding for stregkodeprintere

Hvis du har problemer med at udskrive stregkodeetiketter, kan du prøve disse trin:

1. Bruger du en understøttet printer? Disse er de eneste printere til stregkodelabels, der understøttes af Shopify.
  2. Er printeren forbundet korrekt? Sørg for, at den både er sluttet til strøm og USB-porten på den computer, som du udskriver fra.
  3. Har du forbindelse til internettet? Du kan kun udskrive etiketter til dine produkter, hvis din computer kan oprette forbindelse til Shopify.
  4. Bruger du understøttede stregkodelabels? Dine labels kan kun udskrives korrekt, hvis du bruger understøttede stregkodelabels, og du vælger den rigtige labelstørrelse i din stregkodeskabelon.
  5. Har alle de produkter og varianter, som du udskriver labels til, fået tildelt stregkodenumre? Hvis der er produkter uden et stegkodenummer i Shopify, skal du tilføje stregkoderne, inden du udskriver deres label.
  6. Er printeren sat på pause? Kig på status for din labelprinter, og sørg for at den ikke er sat på pause eller har udskrivningsjob i kø.
  7. Udskriver printeren blanke labels? Du skal muligvis rense din printer. Du kan finde vejledningen til rengøring af printeren i [producentens brugervejledning (Dymo eller Zebra).
  8. Til Dymo LabelWriter Wireless Printer: Bemærker du blinkende lamper på siden af printeren? Hvis det er tilfældet, skal du finde kilde til problemet via producentens fejlfindingsvejledning.