Stregkodeprintere

Stregkodelabels kan bruges til at gøre betalingsprocesser og lagerstyring nemmere i din detailforretning. Du kan bruge en understøttet labelprinter til at udskrive stregkodelabels til dine produkter. Printeren skal være tilsluttet en stationær computer, og du skal installere den relevante software.

Understøttede printere fra Dymo og Zebra

Hvis du vil udskrive stregkodelabels til dine Shopify-produkter, skal du bruge en understøttet printer og tilhørende software. Shopify understøtter følgende printere til stregkodelabels:

Tilgængelighed af stregkodeprintermodeller efter land.
Stregkodeprinter Modelnummer Tilgængelighed
Trådløs DYMO LabelWriter®-labelprinter 2002150 USA og Canada
DYMO LabelWriter® 450-labelprinter 1750110 USA og Canada
DYMO LabelWriter® 450-labelprinter 1752264 Storbritannien og Irland
Zebra-labelprinter (trådløs) ZD420 USA og Canada
Zebra-labelprinter (USB) ZD220 Canada
Zebra Soho ZSB-DP14 USA

Labelprinteren opretter forbindelse til en stationær computer via en trådløs eller kabelforbundet forbindelse, afhængigt af hvilken model du vælger. Printeren skal tilsluttes en stationær computer, som har installeret den påkrævede software, selvom du starter udskrivningen fra din mobilenhed.

Sådan tilslutter du printeren en stationær computer

Følg producentens vejledning til at komme hurtigt i gang for at tilslutte printeren:

Softwarekrav til udskrivning af labels

Hvis du vil udskrive stregkodelabels, skal du opsætte et af følgende:

Understøttede størrelser af stregkodelabels til Dymo-printere

Du skal bruge Dymo-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive stregkodelabels med én af de understøttede Dymo-printere:

• Lille (1" x 1") på maksimalt 6-8 cifre
  • Mellem (1" x 2 1/8") på maksimalt 22 cifre
  • Stor (1 1/8" x 2 1/8") på maksimalt 40 cifre
  • Butterfly/Barbell (3/8" x 3/4") på maksimalt 8 cifre (ikke tilgængelig i Storbritannien)

Du skal muligvis bruge færre tegn, hvis du benytter bogstaver eller symboler, da nogle af dem fylder mere end tal.

Understøttede størrelser af stregkodelabels til Zebra-printere

Du skal bruge Zebra-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive stregkodelabels med en ZD220- eller ZD420 Zebra-printer:

• Zebra – 10010037 (1.188" x 0.844")
  • Zebra – 10010038 (1.25" x 1")
  • Zebra – 10010039 (2" x 1")
  • Zebra – 10015340 (2.25" x 0.75")
  • Zebra – 10010043 (3" x 1")
  • Zebra – 10010044 (3" x 2")

Du skal bruge Zebra-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive stregkodelabels med en Zebra Soho-printer (ZSB Printer):

• Zebra-stregkodelabel ZSB-LC6 (2,25" x 1") – 57mm x 25mm
  • Zebra-multilabel ZSB-LC7 (1,25" x 1,25") – 32mm x 32mm
  • Zebra-smykkelabel ZSB-LC8 (2,25" x 0,5") – 57mm x 13mm

Føj stregkoder til dine Shopify-produkter

Du kan føje stregkoder til dine produkter i Shopify ved hjælp af følgende metoder:

Fejlfinding for stregkodeprintere

Hvis du har problemer med at udskrive stregkodeetiketter, kan du prøve disse trin:

1. Bruger du Dymo LabelWriter 450, Dymo LabelWriter Wireless Printer, Zebra ZD220 eller Zebra ZD420? Det er de eneste printere til stregkodelabels, der understøttes af Shopify.
  2. Er printeren forbundet korrekt? Sørg for, at den både er sluttet til strøm og USB-porten på den computer, som du udskriver fra.
  3. Har du forbindelse til internettet? Du kan kun udskrive etiketter til dine produkter, hvis din computer kan oprette forbindelse til Shopify.
  4. Bruger du understøttede stregkodeetiketter? Dine etiketter kan kun udskrives korrekt, hvis du bruger understøttede stregkodeetiketter, og du vælger den rigtige etiketstørrelse i din stregkodeskabelon.
  5. Har alle de produkter og varianter, som du udskriver labels til, fået tildelt stregkodenumre? Hvis der er produkter uden et stegkodenummer i Shopify, skal du tilføje stregkoderne, inden du udskriver deres label.
  6. Er printeren sat på pause? Kig på status for din labelprinter, og sørg for at den ikke er sat på pause eller har udskrivningsjob i kø.
  7. Udskriver printeren blanke labels? Du skal muligvis rense din printer. Du kan finde vejledningen til rengøring af printeren i [producentens brugervejledning (Dymo eller Zebra).
  8. Til den trådløse Dymo LabelWriter-printer: Bemærker du blinkende lamper på siden af printeren? Hvis det er tilfældet, skal du finde kilde til problemet via producentens fejlfindingsvejledning.