Alt i én-hardware

Shopify POS Go er et alt i én-værktøj, der hjælper dig med at lukke salg, modtage betalinger og holde fokus på din virksomhed. POS Go kombinerer Shopify POS med en indbygget stregkodescanner og en fuldt integreret kortlæser. Du skal ikke bruge en separat kortlæser eller tablet til dit personlige salg.

POS-terminalen oprettes ved en kombination af POS Go- og POS Go-docken. Du kan aktivere bordtilstand for POS-terminalen, og kunder kan gennemgå deres oplysninger om indkøbskurven og gennemføre betalingen for deres ordre.

I dette afsnit