Kassalade voor Shopify POS

Modelnummers: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Tenzij u alleen girale betalingen verwerkt, hebt u een veilige en betrouwbare kassalade nodig voor uw winkelinrichting.

Ondersteunde kassaladen

Shopify ondersteunt de volgende kassaladen:

Een ondersteunde kassalade kopen

U kunt een ondersteunde kassalade kopen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

U kunt de ondersteunde kassaladen ook bij vele erkende wederverkopers kopen.

De kassalade installeren

Als u de Winfall-kassalade gebruikt, kunt u de installatievideo bekijken op de website van de fabrikant.

Als u de Star Micronics- of de APG Vasario-kassalade gebruikt, bekijkt u deze installatievideo:

De kassalade installeren:

Sluit de kassalade aan op de bonprinter met behulp van de meegeleverde kassaladekabel. Het grotere uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de kassalade en het kleinere uiteinde op de bonprinter.

De kassalade openen

U kunt de kassalade handmatig openen met de meegeleverde toetsen of draadloos vanaf de iPad. De iPad maakt verbinding met de kassalade via de bonprinter en de kassalade wordt automatisch na elke verkoop geopend of als u op Geen verkoop tikt in de Shopify POS-app.

Veelvoorkomende problemen

Voorkom veelvoorkomende problemen door ervoor te zorgen dat:

• de kabel van de kassalade is aangesloten op de bonprinter

• de bonprinter papier heeft

• de bonprinter op de juiste manier is gekoppeld met de iPad

• u de kassaladekabel gebruikt die u in het hardwarepakket hebt ontvangen om de kassalade aan te sluiten op de printer.

Als u op het scherm Producten en winkelwagen op Geen verkoop tikt en de kassalade niet wordt geopend, is dit waarschijnlijk een probleem met de kassaladekabel. Neem contact op met ons ondersteuningsteam.