Kassalade voor Shopify POS

Modelnummers: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Tenzij u alleen cashless betalingen verwerkt, moet je een veilige en betrouwbare kassalade voor je winkelinrichting krijgen.

Ondersteunde kassaladen

Shopify ondersteunt de volgende kassaladen:

Vereisten

Om deze hardware met je Shopify-winkel te gebruiken, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

• het geheel vernieuwde Shopify POS
  • een compatibele iPad of iPhone waarop 12 iOS of hoger wordt uitgevoerd, of een compatibel Android-apparaat met versie 5.0 (Lollipop) of hoger

Een ondersteunde kassalade kopen

Je kunt een ondersteunde kassalade kopen in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Je kunt de ondersteunde kassaladen ook bij vele erkende resellers kopen.

De kassalade installeren

Als je de Winfall-kassalade gebruikt, kun je de installatievideo bekijken op de website van de fabrikant.

Als je de Star Micronics- of de APG Vasario-kassalade gebruikt, bekijk deze installatievideo:

Sluit de kassalade aan op de bonprinter met behulp van de meegeleverde kassaladekabel. Het grotere uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de kassalade en het kleinere uiteinde op de bonprinter.

De kassalade openen

Je kunt de kassalade handmatig openen met de meegeleverde toetsen of draadloos vanaf de iPad. De iPad maakt verbinding met de kassalade via de bonprinter en de kassalade wordt automatisch na elke verkoop geopend of als je op Geen verkoop tikt in de Shopify POS-app.

De verbinding met de kassalade testen

Wanneer je je bonprinter en je kassalade hebt ingesteld, kun je controleren of de verbinding ertussen werkt.

Stappen

1. Tik in Shopify POS op = en vervolgens op Instellingen.

2. Tik op Verbonden hardware beheren.

3. Tik op de printer die je wilt testen.

4. Tik op Kassalade testen. De kassalade moet opengaan.

Veelvoorkomende problemen

Zorg ervoor dat je het volgende controleert om veelvoorkomende problemen te voorkomen:

• de kabel van de kassalade is aangesloten op de bonprinter

• de bonprinter papier heeft

• de bon-printer is op de juiste manier gekoppeld met de iPad of iPhone

• u de kassaladekabel gebruikt die je in het hardwarepakket heeft ontvangen om de kassalade aan te sluiten op de printer.

Als je op het scherm Producten en winkelwagen op Geen verkoop tikt en de kassalade niet wordt geopend, is dit waarschijnlijk een probleem met de kassaladekabel. Neem contact op met ons ondersteuningsteam.