Bonprinters

Een printer is niet essentieel voor een Shopify POS-systeem, omdat u al uw kassabonnen per e-mail kunt verzenden.

Voor het afdrukken van papieren kassabonnen moet uw winkelomgeving de volgende items bevatten:

• Shopify POS op een iPad of Android
  • Shopify-abonnement of hoger
  • een ondersteunde Star Micronics bonprinter.

Ondersteunde Star Micronics-printermodellen

Ondersteunde bonprintermodellen zijn:

Let op de modelnamen

Als u de USB- of LAN-bonprinter koopt, ziet u mogelijk dat de naam op de voorkant van de printer TSP100 aangeeft. Dit is geen reden tot bezorgdheid, omdat het nummer niet de naam is van het specifieke model, maar dat van het hele scala Star Micronics-printers.

Als u het exacte modelnummer van de printer die u hebt, wilt controleren, zoekt u naar een label dat meestal aan de onderkant van de printer is bevestigd. Dit label toont:

• de modelserie (TSP100)
  • het serienummer
  • het vermogen
  • het modelnummer (100IIILAN or 100USB).

De printerkabels aansluiten

Met een detailhandelkit van Shopify worden twee kabels met iets andere connectoren geleverd. Eén kabel verbindt de printer met de kassalade en de andere verbindt de printer met uw router. Zorg ervoor dat u altijd de juiste kabel gebruikt:

Shopify POS-bonprinterkabels