Laitenäkymä

Laitenäkymä on Shopify Adminissa oleva verkon dashboard, jolla valvotaan eri sijaintien POS Go -laitteita.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää laitenäkymää, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Laitenäkymän käyttäminen

Siirry Shopify Administa kohtaan Point of Sale > Laitteet, niin pääset laitenäkymään.

Laiteluettelo

Laiteluettelo on laitenäkymän tärkein dashboard, ja se sisältää kaikkien POS Go -laitteiden tärkeimmät tiedot.

Laitteen tiedot ja kuvaukset
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Laitteen nimi Määritettävä laitteen nimi. Käyttäjäystävällinen, muokattava käyttönimi.
Tila Ilmoittaa, lähettikö laite päivityksen viimeisten 10 minuutin aikana. Tilaksi asetetaan Offline, kun laitteelta puuttuu kaksi viiden minuutin päivitysjaksoa.
Viimeisin tarkistus Viimeisen vastaanotetun päivityksen päivämäärä. Tarkka päivämäärä on laitteen tiedot -sivulla.
Toimipaikka Sijainti, jossa laite on käytössä; asetetaan laitteessa asennuksen aikana.
Wi-Fi-verkko Sen Wi-Fi-verkon SSID (nimi), johon laite on yhdistetty.

Haku ja suodatus laiteluettelossa

Voit hakea tiettyä laitetta kirjoittamalla hakukenttään laitteen nimen tai sarjanumeron. Lisäksi voit suodattaa laiteluettelon tilan (esimerkiksi Verkossa), sijainnin tai molempien mukaan.

Alla olevassa esimerkissä laiteluettelo suodatetaan näyttämään vain laitteet, joiden tila on Verkossa ja jotka sijaitsevat tietyssä sijainnissa.

Laitteen tietojen näyttäminen

Kaikista laitteista saa lisätietoja valitsemalla tietyn laitteen rivin laiteluettelosta.

Laitetiedot

POS Go -laitteelta lähetettyjen tietojen yksityiskohtainen erittely.

Laitteen tiedot ja kuvaukset
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Kirjautunut sisään tilille POS-sovelluksen sisäänkirjautumista varten käytettävä sähköpostiosoite.
Nykyinen käyttäjä Sen henkilöstön jäsenen etu- ja sukunimi, joka on viimeksi käyttänyt laitetta; määräytyy viimeksi lähetetyn henkilöstö-PIN-koodin perusteella.
Sarjanumero Laitteen sarjanumero.
Mallinumero Laitteen mallinumero.
Akku Laitteen viimeisin tunnettu akun varaustaso.
Virtalähde Ilmaisee, onko virtalähde akku vai johdollinen latauslaite.
Wifi-verkko Sen Wi-Fi-verkon SSID (nimi), johon laite on yhdistetty.
Toimipaikka Sijainti, jossa laite on käytössä; asetetaan laitteessa määrityksen aikana.
Tulostin POS Go -laitteeseen liitetyn tulostimen fyysinen osoite ja malli.

Laitteen versio

Erittely POS Go -laitteella suoritettavista sovellus- ja laiteohjelmistoversioista.

Laitteen tiedot ja kuvaukset
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Selain Sovellusversio ja koontiversio.
Customer View Sovellusversio ja koontiversio.
Tiedostojen Vault Sovellusversio ja koontiversio.
Käynnistysohjelma Sovellusversio ja koontiversio.
Asetukset Sovellusversio ja koontiversio.
POS Sovellusversio ja koontiversio.
Lukumuisti Vain luku -muistiversio.
Laiteohjelmisto Laiteohjelmistoversio.

Kirjaudu etänä ulos POS Go -laitteesta

Voit kirjautua etänä ulos kadonneista, varastetuista tai ilman käyttöä olevista POS Go -laitteista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Point of Sale > Laitteet.
  2. Hae laiteluettelosta POS Go -laitettasi, suodata luetteloa ja klikkaa sitten laitteen nimeä.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos kaupasta.
  4. Klikkaa valintaikkunassa Kirjaudu ulos.