Enhedsvisning

Enhedvisning er et webkontrolpanel i Shopify-administratoren, der overvåger POS Go-enheder på tværs af lokationer.

Krav

Hvis du vil bruge enhedsvisning, skal du opfylde følgende krav:

Brug af enhedsvisning

Gå til Point of Sale > Enheder i Shopify-administratoren for at tilgå Enhedsvisning.

Enhedsliste

Listen over enheder er det primære kontrolpanel i Enhedsvisning og indeholder alle de vigtigste oplysninger om alle POS Go-enheder.

Oplysninger og beskrivelser af enhederne
Info Beskrivelse
Enhedsnavn Enhedsnavn, der kan konfigureres. Et brugervenligt, modificerbart handle.
Status Fortæller, om enheden har sendt en opdatering inden for de sidste 10 minutter. Status angives til Offline, hvis enheden misser to opdateringscyklusser på 5 minutter.
Sidste indtjekning Dato for senest modtagne opdatering. Du kan finde en nøjagtig dato på siden med enhedsoplysninger.
Lokation Lokation, hvor enheden er i drift. Denne angives under enhedens opsætningsproces.
Wi-Fi-netværk SSID (Navn) på det Wi-Fi-netværk, som enheden er knyttet til.

Søg og filtrer listen over enheder

Du kan søge efter en bestemt enhed ved at indtaste et enhedsnavn eller et serienummer i søgefeltet. Du kan også filtrere listen over enheder efter status (f.eks. Online), efter Lokation eller efter begge dele.

Nedenstående eksempel filtrerer listen over enheder, så den kun viser de enheder, der både er Online og placeret på en bestemt Lokation.

Se enhedsoplysninger

Alle enheder har andre tilgængelige oplysninger, du kan tilgå ved at vælge en bestemt enhedsrække på listen over enheder.

Enhedsoplysninger

Detaljeret oversigt over oplysninger, der er sendt fra POS Go-enheden.

Oplysninger og beskrivelser af enhederne
Info Beskrivelse
Konto, der er logget ind Mailadressen, der bruges til login i POS-appen.
Aktuel bruger For- og efternavn på den medarbejder, der sidst brugte enheden. Dette bestemmes af den senest sendte pinkode til medarbejdere.
Serienummer Enhedens serienummer.
Modelnummer Enhedens modelnummer.
Batteri Seneste kendte batteriniveau på enheden.
Strømkilde Angiver, om strømkilden er Batteri eller Kabel for en opladende enhed.
Wi-fi-netværk SSID (Navn) på det Wi-Fi-netværk, som enheden er knyttet til.
Lokation Lokation, hvor enheden er i drift, og som er indstillet på enheden under opsætningsprocessen.
Printer Den fysiske adresse og model af printeren, der er knyttet til POS Go-enheden.

Enhedsversion

Oversigt over versioner af apps og firmware, der kører på POS Go-enheden.

Oplysninger og beskrivelser af enhederne
Info Beskrivelse
Browser Appversion og -build.
Customer View Appversion og -build.
Vault for filer Appversion og -build.
Startværktøj Appversion og -build.
Indstillinger Appversion og -build.
POS Appversion og -build.
ROM (Read Only Memory) Skrivebeskyttet hukommelsesversion.
Firmware Firmware-version.

Log af POS Go eksternt

Du kan logge ud af mistede, stjålne eller ubrugte POS Go-enheder eksternt.

Trin:

1. Gå til Point of Sale (POS) > Enheder i Shopify-administrator.
  2. Søg efter og filtrer enhedslisten for dit POS Go, og klik derefter på enhedens navn.
  3. Klik på Log ud af butik.
  4. Klik på Log af i dialogboksen.