Shopify POS Go

POS Go

De POS Go voor Shopify POS is een alles-in-één mobiel POS-apparaat, gebouwd voor betrouwbare, snelle en eenvoudige verkoop op de vloer. Dit handheldapparaat functioneert als POS-station, barcodescanner en kaartlezer, zodat je gemakkelijk transacties kunt verwerken zonder gedoe met extra hardware.

De POS Go voor Shopify POS is alleen beschikbaar voor winkels die voldoen aan de geografische en betalingsgerelateerde vereisten. Meer informatie over de POS Go-vereisten.