Välj en betalningsmetod

När du är klar med kundens varukorg kan du acceptera betalning från en mängd olika betalningsmetoder på sidan Välj betalningsalternativ. Du kan välja vilka betalningsmetoder som ska visas på sidan Välj betalningsalternativ i inställningarna för Shopify kassasystem.

Om din kund betalar med flera betalningsmetoder eller betalar i avbetalningar, kan de göra en delbetalning.

På den här sidan

Välj en betalningsmetod

Sidan Välj betalningsalternativ visas när du trycker på Kassa eller Debitera från sidan Varukorg.

På sidan Välj betalningsalternativ kan du välja någon av de betalningsmetoder som du har aktiverat.

Om du använder Shopify POS på en iOS-enhet kan du låta kunden betala senare genom att trycka på Markera som obetald. Ordern behandlas som en 0,00-betalning och kan betalas senare.

Om du accepterar kontokort och din kortläsare inte är ansluten, uppmanas du att följa anvisningarna på Shopify kassasystem-sidan för att ansluta den.