Välj en betalningsmetod

När du har avslutat kundens varukorg kan du acceptera betalning från en mängd betalningsmetoder på sidan Välj betalningsalternativ. Du kan välja vilka betalningsmetoder som ska visas på sidan Välj betalningsalternativ i Shopify POS-inställningarna.

Om din kund betalar med flera betalningsmetoder eller inte kan betala hela sin beställning på en gång, kan de göra en delbetalning.

Välj en betalningsmetod

Fönstret Välj betalningsalternativ visas efter att du har klickat på Kassa från Varukorgssidan.

Från sidan Välj betalningsalternativ kan du välja en av de betalningsmetoder som du har aktiverat i dina Betalningsinställningar.

Du kan låta kunden betala senare genom att trycka på Markera som obetald. Ordern behandlas som en 0,00 USD-betalning och kan betalas senare.

Om du accepterar kreditkort och din kortläsare inte är ansluten, uppmanas du att följa anvisningarna på skärmen Shopify POS för att ansluta den.