Velge en betalingsmåte

Når du har ferdigstilt handlekurven til kunden, kan du godta betaling fra et utvalg betalingsmåter i Velg betaling-dialogboksen. Du kan velge hvilke betalingsmåter som vises i skjermbildet Velg betalingsalternativ fra Shopify POS-innstillingene.

Hvis kundene betaler med flere betalingsmåter eller betaler i avdrag, kan de gjøre en delbetaling.

På denne siden

Velge en betalingsmåte

Skjermbildet Velg betalingsalternativ vises etter at du klikker på Betal eller Belast fra skjermbildet Handlekurv.

Fra skjermbildet Velg betalingsalternativ kan du velge en av betalingsmåtene du har aktivert.

Hvis du bruker Shopify POS på en iOS-enhet, kan du la kunden betale senere ved å trykke på Merk som ubetalt. Bestillingen behandles som en 0,00-betaling, og kan betales senere.

Hvis du godtar kredittkort, og kortleseren ikke er tilkoblet, blir du bedt om å følge instruksjonene på Shopify POS-skjermen for å koble den til.