Velge en betalingsmåte

Når du har ferdigstilt handlekurven til kunden, kan du godta betaling fra et utvalg betalingsmåter i Velg betaling-dialogboksen. DU kan velge hvilke betalingsmåter som vises i Velg betaling-skjermbildet fra Shopify POS-innstillingene.

Hvis kunden din betaler på flere måter samtidig, eller ikke kan betale for hele bestillingen på én gang, kan de gjøre en delbetaling.

Velge en betalingsmåte

Skjermbildet Velg betalingsmåte vises etter at du trykker på Gå til kasse fra Handlekurv-skjermen.

Fra skjermbildet Velg betalingsmåte kan du velge alle betalingsmåtene du har aktivert i Betalingsinnstillingene.

Du kan la kunden betale senere ved å trykke på Marker som ubetalt. Bestillingen behandles som en 0,00-betaling, og kan betales senere.

Hvis du godtar kredittkort og kortleseren ikke er tilkoblet, blir du bedt om å følge instruksjonene på Shopify POS-skjermen for å koble den til.