Velge en betalingsmåte

Når du har ferdigstilt kundens handlekurv, kan du godta betaling fra en rekke ulike betalingsmåter fra skjermbildet Velg betalingsalternativ. Du kan velge hvilke betalingsmåter som vises i skjermbildet Velg betalingsalternativ fra Shopify POS-innstillingene.

På denne siden

Velg en betalingsmåte

Du ser skjermbildet Velg betalingsalternativ når du trykker på Betal eller Belast fra skjermbildet Handlekurv. Fra skjermbildet Velg betalingsalternativ kan du velge blant alle aktiverte betalingstyper. Finn ut mer om aktivering av betalingsmåter for Shopify POS-appen.

Hvis kunden betaler med flere betalingsmåter, eller betaler i avdrag, kan de gjøre en delbetaling.

Du kan også la kunden betale senere ved å trykke på Merk som ubetalt. Bestillingen behandles som en 0,00-betaling, og kan betales senere.

Hvis du godtar kredittkort, og kortleseren ikke er tilkoblet, blir du bedt om å følge instruksjonene på Shopify POS-skjermen for å koble til kortleseren. Du kan i stedet behandle en manuell kredittkortbetaling ved å trykke på Kredittkort (manuell oppføring), og angi kundens kredittkortopplysninger.