Godta kredittkort som betalingsmetode

Avhengig av maskinvaren du bruker og betalingsmåtene du godtar, kan en kunde betale for et kjøp med et kredittkort.

Sveip kredittkort som betaling

Du kan akseptere kredittkortbetalinger med en kompatibel sveipe-kortleser.

Steg:

Tap og chip-kredittkortbetalinger

Hvis du bruker Tap & Chip-leseren eller Tap, Chip and Swipe-kortleseren, kan du akseptere kontaktløse betalinger, inkludert tappede kredittkort, Android Pay og Apple Pay.

Steg:

Ekstern kortleser

En ekstern betalingsleverandør behandler betalinger for deg. Du kan bruke en ekstern betalingsleverandør hvis du velger å ikke bruke Shopify Payments, eller hvis du er i en region som ikke støtter Shopify payments.

For å bruke en ekstern kortterminal må du sette opp en konto hos en betalingsbehandler, kjøpe eller leie en terminal fra dem, og opprette en egendefinert betalingstype i POS-appen. Når du bruker en terminal til å godta en betaling markerer Shopify POS bestillingen som betalt, mens den faktiske betalingen behandles av terminalleverandøren, ikke av Shopify.

Steg:

Manuell kredittkortbetaling

Hvis du ikke har noen kortleser, eller hvis du har problemer med å bruke kortleseren, kan du angi kredittkortinformasjon manuelt for å ta betalt.