Godta kredittkort som betalingsmetode

Avhengig av maskinvaren du bruker og betalingsmåtene du godtar, kan en kunde betale for et kjøp med et kredittkort.

Sveip kredittkort som betaling

Du kan akseptere kredittkortbetalinger med en kompatibel sveipe-kortleser.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen. Hvis kortleseren ikke er tilkoblet, følger du instruksjonene i Shopify POS-skjermbildet for å koble til. Du kan også skrive inn kredittkortinformasjonen manuelt.
  2. Sveip kundens kredittkort som vist på Shopify POS-skjermen.
  3. Kunden autoriserer betalingen med signatur eller PIN-kode, avhengig av korttypen og kortleseren du bruker.
  4. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.
  5. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.
  6. Valgfritt: For å kansellere bestillingen klikker du på Kanseller bestilling. Hvis en bestilling kan kanselleres, vil kanselleringsknappen vises i opptil 15 minutter etter at bestillingen er lagt inn. Etter 15 minutter behandles transaksjonen, og midlene innhentes.

Tap og chip-kredittkortbetalinger

Hvis du bruker Tap og chip-leser kan du godta kontaktløse betalinger, som inkluderer berøringsbaserte kredittkort, Android Pay og Apple Pay.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen. Hvis kortleseren ikke er tilkoblet, følger du instruksjonene i Shopify POS-skjermbildet for å koble til. Du kan også skrive inn kredittkortinformasjonen manuelt.
  2. La kunden sette inn kortet eller bruke trådløs kortbetaling. Når Shopify POS viser en melding om at betalingen er godkjent, er transaksjonen fullført.

• Hvis kunden bruker en kontaktløs betalingsmåte, må de holde det kontaktløse kredittkortet eller den kontaktløse enheten innen 2,5 cm fra kortleseren frem til de fire grønne lysene har tent.
    • Hvis kunden bruker et kredittkort med chip, må de sette inn kortet i kortleseren og følge instruksjonene.
  3. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.

4. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.

Ekstern kortleser

En ekstern betalingsleverandør behandler betalinger for deg. Du kan bruke en ekstern betalingsleverandør hvis du velger å ikke bruke Shopify Payments, eller hvis du befinner deg i et område som ikke støtter Shopify Payments.

For å bruke en ekstern kortterminal må du opprette en konto hos en betalingsbehandler, kjøpe eller leie en terminal fra dem, og opprette en tilpasset betalingstype i POS-appen. Fordi betalingen behandles eksternt, må du merke bestillingen som betalt i Shopify POS-appen.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.
  2. Fra Velg betalingsalternativ-skjermbildet trykker du på den egendefinerte betalingstypen.
  3. Trykk på kredittkorttypen som behandles.
  4. Sjekk at betalingen er behandlet med den eksterne terminalen, og trykk så Merk som betalt.
  5. Send kunden en kvittering på e-post eller tekstmelding, og trykk deretter på Ferdig for å gå tilbake til POS-hjem-skjermen.

Manuell kredittkortbetaling

Hvis du ikke har noen kortleser, eller hvis du har problemer med å bruke kortleseren, kan du angi kredittkortinformasjon manuelt for å ta betalt.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.
  2. Trykk på Kredittkort (manuell oppføring).
  3. Angi kredittkortinformasjonen.
  4. Trykk på Belast for å behandle betalingen.
  5. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.
  6. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til POS-hjem-skjermen.