Godta kredittkort som betalingsmetode

Avhengig av maskinvaren du bruker og betalingsmåtene du godtar, kan en kunde betale for et kjøp med et kredittkort.

Sveip kredittkort som betaling

Du kan akseptere kredittkortbetalinger med en kompatibel sveipe-kortleser.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.

Hvis kortleseren ikke er tilkoblet, følger du instruksjonene i Shopify POS-skjermbildet for å koble til. Du kan også angi kredittkortinformasjonen manuelt.

2. Sveip kundens kredittkort som vist i Shopify POS-skjermbildet.

3. Kunden autoriserer betalingen med signatur eller PIN-kode, avhengig av korttypen og kortleseren du bruker.

4. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.

5. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.

Tap og chip-kredittkortbetalinger

Hvis du bruker Tap & Chip-leseren eller Tap, Chip and Swipe-kortleseren, kan du akseptere kontaktløse betalinger, inkludert tappede kredittkort, Android Pay og Apple Pay.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.

Hvis kortleseren ikke er tilkoblet, følger du instruksjonene i Shopify POS-skjermbildet for å koble til. Du kan også angi kredittkortinformasjonen manuelt.

2. La kunden sette inn kortet eller bruke trådløs kortbetaling.

- Hvis kunden bruker en kontaktløs betalingsmåte, må de holde det kontaktløse kredittkortet eller den kontaktløse enheten innen 2,5 cm fra kortleseren frem til de fire grønne lysene har tent. - Hvis kunden bruker et kredittkort med chip, må de sette inn kortet i kortleseren og følge instruksjonene.

Når Shopify POS viser en melding om at betalingen er godkjent, er transaksjonen fullført.

1. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.

2. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.

Ekstern kortleser

En ekstern betalingsleverandør behandler betalinger for deg. Du kan bruke en ekstern betalingsleverandør hvis du velger å ikke bruke Shopify Payments, eller hvis du er i en region som ikke støtter Shopify payments.

For å bruke en ekstern kortterminal må du sette opp en konto hos en betalingsbehandler, kjøpe eller leie en terminal fra dem, og opprette en egendefinert betalingstype i POS-appen. Når du bruker terminalen til å akseptere en betaling vil Shopify POS markere bestillingen som betalt mens den faktiske betalingen behandles av terminalleverandøren, ikke av Shopify.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.

2. Fra Velg betalingsalternativ-skjermbildet trykker du på den egendefinerte betalingstypen.

3. Trykk på kredittkorttypen som behandles.

4. Sjekk at betalingen er behandlet med den eksterne terminalen, og trykk så Merk som betalt.

5. Send en kvittering til kunden på e-post eller SMS, og trykk på Ferdig for å returnere til produktskjermbildet.

Manuell kredittkortbetaling

Hvis du ikke har noen kortleser, eller hvis du har problemer med å bruke kortleseren, kan du angi kredittkortinformasjon manuelt for å ta betalt.

Steg:

1. Fra Handlekurv-skjermbildet, trykk Gå til kassen.

2. Trykk på feltet Angi kredittkortdetaljer.

3. Angi kredittkortinformasjonen.

4. Trykk på Belast for å behandle betalingen.

5. Valgfritt: Trykk på Skriv ut kvittering.

6. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til produktskjermbildet i Shopify POS.