Valg af en betalingsmetode

Når du er færdig med kundens indkøbskurv, kan du acceptere betaling via en række forskellige betalingsmetoder på siden Vælg betalingsmulighed. Du kan vælge, hvilke betalingsmetoder der vises på skærmen Vælg betalingsmulighed i indstillingerne for Shopify POS.

På denne side

Vælg en betalingsmetode

Siden Vælg betalingsmulighed vises, når du trykker på Betaling eller Opkrævning på siden Indkøbskurv. På siden Vælg betalingsmulighed kan du vælge en de betalingstyper, der er aktiveret. Få mere at vide om Aktivering af betalingsmetoder for Shopify POS-appen.

Hvis din kunde betaler med flere betalingsmetoder eller betaler i rater, kan kunden foretage en delt betaling eller en delvis betaling.

Du kan også give din kunde mulighed for at betale på et senere tidspunkt ved at trykke på Markér som ikke betalt. Ordren behandles som en betaling på 0,00 og kan betales senere.

Hvis du accepterer kreditkort, og din kortlæser ikke er tilsluttet, vil du blive bedt om at følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse til din din kortlæser. Du kan i stedet behandle en manuel kreditkortbetaling ved at trykke på Kreditkort (manuel indtastning) og indtaste din kundes kreditkortoplysninger.