Valg af en betalingsmetode

Når du er færdig med kundens indkøbskurv, kan du acceptere betaling via en række forskellige betalingsmetoder på siden Vælg betalingsmulighed. Du kan vælge, hvilke betalingsmetoder der vises på skærmen Vælg betalingsmulighed i indstillingerne for Shopify POS.

Hvis din kunde betaler med flere betalingsmetoder eller ikke kan betale for hele ordren på én gang, kan han eller hun foretage en delvis betaling.

Valg af en betalingsmetode

Siden Vælg betalingsmulig vises, når du trykker på Betaling på siden Indkøbskurv.

På siden Vælg betalingsmetode kan du vælge en hvilken som helst af de betalingsmetoder, du har aktiveret i dine Betalingsindstillinger.

Du kan give kunden mulighed for at betale på et senere tidspunkt ved at trykke på Markér som ikke betalt. Ordren behandles som en betaling på 0,00 USD og kan betales senere.

Hvis du accepterer kreditkort, og du ikke har forbindelse til din kortlæser, bliver du bedt om at følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse til den.