Cadeaubonnen in het Shopify POS-overzicht

Vereisten

Als je digitale cadeaubonnen wilt verkopen en verzilveren via Shopify POS, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

Als je fysieke cadeaubonnen wilt verkopen en verzilveren, activeer dan de instelling Digitale of fysieke cadeaubonnen uitgeven in de Shopify POS-app.

Fysieke cadeaubonnen

Fysieke cadeaubonnen zijn plastic kaarten met vooraf toegewezen codes erop die je op het moment van aankoop scant.

Je kunt je ontwerp kiezen en aanpasbare fysieke cadeaubonnen bestellen in de Shopify Hardware Store in ondersteunde landen.

Verkoopkanalen die cadeaubonnen ondersteunen

Klanten kunnen hun cadeaubonnen verzilveren bij al je verkoopkanalen waarop wordt afgerekend via Shopify:

• Onlinewinkel
  • Koopknop
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS