Yhteenveto Shopify POS -sovelluksen lahjakorteista

Vaatimukset

Jos haluat myydä ja lunastaa digitaalisia lahjakortteja Shopify-myyntipisteellä, sinun on aktivoitava lahjakortit maksutavaksi Shopify POS ‑sovelluksessa.

Jos haluat myydä ja lunastaa fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy aktivoida myös digitaalisten tai fyysisten lahjakorttien myöntäminen -asetus Shopify POS -sovelluksessa.

Fyysiset lahjakortit

Fyysiset lahjakortit ovat valmiita muovikortteja, joissa on ostohetkellä skannattavat, ennalta määritetyt koodit.

Voit valita mukautettavien fyysisten lahjakorttien tyylin ja tilata ne Shopify Hardware Storesta tuetuissa maissa.

Lahjakorttien kanssa yhteensopivat myyntikanavat

Asiakkaat voivat lunastaa lahjakortin millä tahansa myyntikanavallasi, jossa Shopify-kassa on käytössä:

• Verkkokauppa
  • Osta-painike
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS
  • Shop-sovellus