Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lisätä lahjakorttiominaisuuden kaupassasi. Lahjakortit lisätään tuoteluetteloon automaattisesti, ja voit sitten myydä niitä henkilökohtaisesti Shopify POS -sovelluksen avulla.

Lahjakortin muodon valitseminen

Shopify POS -sovelluksessa voit myydä lahjakortteja näissä muodoissa:

• Digitaalinen lahjakortti, jonka lähetät sähköpostitse asiakkaalle.
  • Digitaalisen lahjakortin paperikopio, jonka tulostat kuittitulostimella.
  • Fyysinen lahjakortti, jossa on ennalta määritetty koodi.

Jos myyt fyysisiä lahjakortteja, joissa on jo ennalta koodi, sinun täytyy aktivoida fyysisten lahjakorttien myöntäminen.

Lue lisää vaatimuksista, jotka koskevat lahjakorttien käyttöä Shopify POS -sovelluksessa.

Ennalta määritetyn tai mukautetun summan sisältävän lahjakortin myynti

Voit lisätä lahjakortin ostoskoriin useilla eri tavoilla:

• Shopify POS -sovelluksen älykkään ruudukon tiilestä.
  • Hakemalla lahjakorttituotetta POS-hakupalkin avulla.
  • Napauttamalla Lisää toimintoja > Lisää lahjakortti.
  • Napauta Tuotteet ja valitse lahjakorttituote. Tätä tapaa käyttäessäsi et voi määrittää lahjakorttiin mukautettua summaa.

Vaiheet:

1. Napauta lahjakorttituotetta jossakin edellä mainituista tavoista.
  2. Valitse tarvittaessa Digitaalinen lahjakortti tai Fyysinen lahjakortti.
  3. Tee jompikumpi:

• Valitse lahjakorttiin ennalta määritetty arvo.
    • Napauta Mukautettu lahjakortti. Anna lahjakortin mukautettu arvo ja napauta Seuraava.
  4. Jos olet myymässä fyysistä lahjakorttia, aktivoi lahjakortti jollakin seuraavista tavoista:

5. Napauta Lisää.

6. Lahjakorttituote on lisätty ostoskoriin. Siirry maksamaan napauttamalla Kassa.

7. Valitse asiakkaan maksutapa ja suorita sitten tapahtuma loppuun.

8. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

Lahjakortin tulostetussa tai sähköpostitse lähetetyssä kuitissa näkyy seuraavat tiedot:

• Kauppasi nimi.
  • Kortin rahallinen arvo.
  • Vahvistuskoodi.
  • 2D-viivakoodi.

Lahjakorttioston hyvitys Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakorttioston maksun Shopify POS -sovelluksessa, mutta sinun täytyy poistaa kortti käytöstä ennen kuin teet hyvityksen:

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä sitä tilausta, joka sisältää lahjakortin, jolle haluat palauttaa maksun.
  2. Napauta lahjakortin numeroa.
  3. Napauta Poista lahjakortti käytöstä ja sen jälkeen Vahvista.
  4. Napauta tilauksen tiedot -näytössä Palauta.
  5. Käytä kunkin tilauksen tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.
  6. Napauta Hyvitys -painiketta.
  7. Kun hyvitys on onnistunut, napauta Valmis.

Vastaavat aiheet