Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit aktivoida lahjakorttiominaisuuden kaupassasi. Lahjakortit lisätään tuoteluetteloon automaattisesti, ja voit sitten myydä niitä henkilökohtaisesti Shopify POS -sovelluksen avulla.

Lahjakortin muodon valitseminen

Shopify POS for iPad -sovelluksessa voit myydä lahjakortteja näissä muodoissa:

• fyysinen lahjakortti
  • sähköinen lahjakortti, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle
  • paperikopio, joka tulostetaan kuittitulostimella

Jos haluat lisätietoja lahjakorttien käyttöä koskevista vaatimuksista Shopify POS -sovelluksessa, katso Lahjakorttien myyntiä ja lunastusta koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa.

Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Jos haluat, että Shopify luo automaattisesti lahjakorttikoodeja, jotka näkyvät tulostetuissa kuiteissa tai sähköpostiviesteissä, sinun täytyy aktivoida lahjakortilla maksaminen maksutavaksi.

Jos myyt fyysisiä lahjakortteja (muovisia tai paperisia), joissa on koodi, sinun täytyy aktivoida lahjakortit ja fyysisten lahjakorttien myöntäminen.

1. Napauta Shopify POS:n tuote- tai ostoskorinäytössä lahjakorttituotetta.

2. Valitse Digitaalinen lahjakortti tai Fyysinen lahjakortti.

3. Valitse avattavasta valikosta esiasetettu arvo lahjakortille tai luo Mukautettu summa.

4. Jos määrität lahjakortille mukautetun arvon, kirjoita summa näkemääsi ruutuun ja napauta sen jälkeen Seuraava.

5. Jos olet myymässä fyysistä lahjakorttia, aktivoi lahjakortti jollakin seuraavista tavoista:

6. Napauta Luo.

7. Lahjakorttituote on lisätty ostoskoriin. Siirry maksamaan napauttamalla Kassa.

8. Valitse asiakkaan maksutapa ja napauta sitten Hyväksy.

9. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

Lahjakortin tulostetussa tai sähköpostitse lähetetyssä kuitissa on seuraavat tiedot:

• kaupan nimi
  • kortin rahallinen arvo
  • vahvistuskoodi
  • 2D-viivakoodi

Lahjakorttioston maksun palautus Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakorttioston maksun Shopify POS -sovelluksessa, mutta sinun täytyy poistaa kortti käytöstä ennen kuin teet maksun palautuksen:

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä sitä tilausta, joka sisältää lahjakortin, jolle haluat palauttaa maksun.

2. Napauta lahjakortin numeroa.

3. Napauta Poista lahjakortti käytöstä ja sen jälkeen Vahvista.

4. Napauta tilauksen tiedot -näytössä Palauta.

5. Käytä kunkin tilauksen tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

6. Napauta Maksun palautus -painiketta.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, napauta Valmis.

Vastaavat aiheet