Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit aktivoida lahjakorttiominaisuuden kaupassasi. Lahjakortit lisätään tuoteluetteloon automaattisesti, ja voit sitten myydä niitä henkilökohtaisesti Shopify POS -sovelluksen avulla.

Lahjakortin muodon valitseminen

Shopify POS for iPad -sovelluksessa voit myydä lahjakortteja näissä muodoissa:

• fyysinen lahjakortti
  • sähköinen lahjakortti, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle
  • paperikopio, joka tulostetaan kuittitulostimella

Jos haluat lisätietoja lahjakorttien käyttöä koskevista vaatimuksista Shopify POS -sovelluksessa, katso Lahjakorttien myyntiä ja lunastusta koskevat vaatimukset Shopify POS -sovelluksessa.

Lahjakortin myyminen Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos haluat, että Shopify luo automaattisesti lahjakorteissa käytettäviä koodeja, jotka näkyvät tulostetuissa kuiteissa tai sähköpostiviesteissä sinun täytyy ottaa käyttöön lahjakortilla maksaminen.

Jos myyt fyysisiä lahjakortteja (muovisia tai paperisia), jossa on koodi, sinun täytyy ottaa lahjakortit käyttöön ja ottaa fyysiset lahjakortit käyttöön.

1. Napauta Shopify POS:n tuote- tai ostoskorinäytössä lahjakorttituotetta.

2. Valitse avattavasta valikosta esiasetettu arvo lahjakortille tai luo Mukautettu summa.

3. Jos asetat mukautetun arvon lahjakortille, kirjoita summa näyttöön tulevaan ruutuun ja napauta Seuraava.

4. Jos olet myymässä fyysistä lahjakorttia, aktivoi lahjakortti jollakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Skannaa kortti iPadin etukameralla. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (1D-skanneri ei toimi). - Anna lahjakortin numero.

1. Napauta Luo.

2. Lahjakorttituote on lisätty ostoskoriin. Siirry maksamaan napauttamalla Maksu kassalla.

3. Valitse asiakkaan maksutapa ja napauta sitten Hyväksy.

4. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

Lahjakortin tulostetussa tai sähköpostitse lähetetyssä kuitissa on seuraavat tiedot:

• kaupan nimi
  • kortin rahallinen arvo
  • vahvistuskoodi
  • 2D-viivakoodi

Lahjakorttioston maksun palautus Shopify POS -sovelluksessa

Voit palauttaa lahjakorttioston maksun Shopify POS -sovelluksessa, mutta sinun täytyy poistaa kortti käytöstä ennen kuin teet maksun palautuksen:

1. Napauta Shopify POS:n Tilaukset-näytössä sitä tilausta, joka sisältää lahjakortin, jolle haluat palauttaa maksun.

2. Napauta lahjakortin numeroa.

3. Napauta Poista lahjakortti käytöstä ja napauta sitten Vahvista.

4. Napauta tilauksen tiedot -näytössä Palauta.

5. Käytä kunkin tilauksen tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.

6. Napauta Maksun palautus -painiketta.

7. Kun maksun palautus on onnistunut, napauta Valmis.

Vastaavat aiheet