Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos kaupassasi myy lahjakortteja, voit hyväksyä ne maksutapana Shopify POS -sovelluksessa. Voit lunastaa asiakkaan lahjakortin riippumatta siitä, onko se ostettu verkossa vai henkilökohtaisesti.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet Shopify POS -ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napauta sitten Maksu kassalle.

2. Napauta Lahjakortti (jos Lahjakortti-vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, ota se käyttöön Maksut-asetusnäytössä).

3. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (2D-skanneri on ainoa tuettu skanneri, jolla voi lukea lahjakortin QR-koodin). - Käytä iPadin etukameraa.

1. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

2. Jos jäljelle jää maksettavaa saldoa, napauta jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Napauta Lisää maksu lisätäksesi toisen maksutavan. - Napauta Merkitse osittaiseksi, jos haluat merkitä tilauksen osittain maksetuksi ja veloittaa loppusumman myöhemmin.

1. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

2. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Kuitissa näkyy maksamiseen käytetyn lahjakortin 4 viimeistä numeroa sekä kortilla jäljellä oleva saldo.

Lahjakortin saldon tarkistaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksessa näet lahjakortin jäljellä olevan saldon siitä tilauksesta, jossa lahjakortti on myyty.

Näet lahjakortin jäljellä olevan saldon skannaamalla kortin iPadin etupuolella olevalla kameralla.