Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Jos kaupassasi myy lahjakortteja, voit hyväksyä ne maksutapana Shopify POS -sovelluksessa. Voit lunastaa asiakkaan lahjakortin riippumatta siitä, onko se ostettu verkossa vai henkilökohtaisesti.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet Shopify POS -ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napauta sitten Maksu kassalle.

2. Napauta Lahjakortti (jos Lahjakortti-vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, ota se käyttöön Maksut-asetusnäytössä).

3. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (2D-skanneri on ainoa tuettu skanneri, jolla voi lukea lahjakortin QR-koodin). - Käytä iPadin etukameraa.

1. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

2. Jos jäljelle jää maksettavaa saldoa, napauta jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Napauta Lisää maksu lisätäksesi toisen maksutavan. - Napauta Merkitse osittaiseksi, jos haluat merkitä tilauksen osittain maksetuksi ja veloittaa loppusumman myöhemmin.

1. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

2. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Kuitissa näkyy maksamiseen käytetyn lahjakortin 4 viimeistä numeroa sekä kortilla jäljellä oleva saldo.

Lahjakortin saldon tarkistaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksessa näet lahjakortin jäljellä olevan saldon siitä tilauksesta, jossa lahjakortti on myyty.

Näet lahjakortin jäljellä olevan saldon seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Etsi ja napauta tilausta, jossa lahjakortti on myyty.

3. Napauta lahjakortin numeroa.

4. Näyttöön tulevassa ponnahdusikkunassa näkyy lahjakortin jäljellä oleva saldo. Palaa tilaustietoihin napauttamalla Peruuta.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet Shopify POS -ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napauta sitten Maksu kassalle.

2. Napauta Lahjakortti (jos Lahjakortti-vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, ota se käyttöön Maksut-asetusnäytössä).

3. Anna lahjakortin numero jollakin seuraavista tavoista:

- Syötä asiakkaan antama koodi. - Skannaa kortin viivakoodi tuetulla 2D-viivakoodinlukijalla (2D-skanneri on ainoa tuettu skanneri, jolla voi lukea lahjakortin QR-koodin). - Käytä iPadin etukameraa.

1. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

2. Jos jäljelle jää maksettavaa saldoa, napauta jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

- Napauta Lisää maksu lisätäksesi toisen maksutavan. - Napauta Merkitse osittaiseksi, jos haluat merkitä tilauksen osittain maksetuksi ja veloittaa loppusumman myöhemmin.

1. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

2. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Kuitissa näkyy maksamiseen käytetyn lahjakortin 4 viimeistä numeroa sekä kortilla jäljellä oleva saldo.

Lahjakortin saldon tarkistaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksessa näet lahjakortin jäljellä olevan saldon siitä tilauksesta, jossa lahjakortti on myyty.

Näet lahjakortin jäljellä olevan saldon seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -järjestelmässä Orders (Tilaukset) -vaihtoehto.

2. Etsi ja napauta tilausta, jossa lahjakortti on myyty.

3. Napauta lahjakortin numeroa.

4. Näyttöön tulevassa ponnahdusikkunassa näkyy lahjakortin jäljellä oleva saldo. Palaa tilaustietoihin napauttamalla Peruuta.

Lahjakortin lunastaminen Shopify POS -sovelluksessa

Shopify POS -sovelluksella voit lunastaa sähköpostitse lähetettyjä, tulostettuja ja fyysisiä lahjakortteja. Jos lahjakortissa on viivakoodi, voit antaa lahjakortin koodin skannaamalla viivakoodin laitteesi kameralla. Voit myös kirjoittaa minkä tahansa lahjakortin koodin manuaalisesti.

Voit lunastaa lahjakortin Shopify POS -sovelluksessa seuraavasti:

1. Lisää tuotteet ostoskoriin tavalliseen tapaan Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sitten Maksu kassalle.

2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -näytössä Lahjakortti.

3. Syötä asiakkaan antaman lahjakortin numero.

4. Napauta Redeem (Lunasta) -valintaa.

5. Valinnainen: Kun maksun jälkeinen näyttö tulee näkyviin, anna asiakkaalle kuitti.

6. Palaa tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.