Løse inn et gavekort på Shopify POS

Hvis butikken selger gavekort, kan du akseptere dem som betaling med Shopify POS. Du kan innløse en kundes gavekort enten det ble kjøpt på nett eller personlig.

Løs inn et gavekort med Shopify POS

For å løse inn et gavekort med Shopify POS:

1. Legg til produkter i Shopify POS-handlekurven på vanlig måte, og trykk deretter på Gå til kassen.
  2. Trykk på Gavekort (hvis du ikke finner alternativet Gavekort, kan du aktivere det fra innstillingsskjermen Betalinger).
  3. Angi gavekortnummeret ved hjelp av et av følgende alternativer:

4. Trykk Løs inn.

5. Hvis det er en gjenstående saldo som kunden må betale, trykker du på følgende alternativer:

• Trykk på Legg til betaling for å legge til en annen betalingsmåte.
    • Trykk på Merk som delvis for å merke bestillingen som delvis betalt, og ta ytterligere betaling på et senere tidspunkt.
  6. Valgfritt: På skjermen etter betaling kan du gi kunden en kvittering.

7. Trykk Ferdig for å gå tilbake til skjermbildet for produkter.

Kvitteringen viser de fire siste sifrene av gavekortet som ble brukt til betaling, sammen med gjenstående saldo på kortet.

Se saldoen på et gavekort med Shopify POS

Fra Shopify POS kan du se gjenstående saldo på et gavekort fra bestillingen der gavekortet ble solgt.

For å se gjenværende saldo på et gavekort, skanner du kortet med frontkameraet på iPad-en.