Refundere til et gavekort på Shopify POS

Hvis en kunde har brukt et gavekort til å foreta et kjøp, og deretter ønsker å returnere varen for en refusjon, kan du gjøre refusjonen til det samme gavekortet og saldoen oppdateres automatisk.

Refunder en bestilling til et gavekort med Shopify POS

Slik refunderer du en bestilling som ble betalt med gavekort:

1. Fra Shopify POS Bestillinger-skjermen trykker du på bestillingen som ble betalt for med et gavekort.

2. Trykk på Returner.

3. Bruk + og - ved siden av hvert produkt for å angi mengden du refunderer.

4. Hvis bestillingen viser at kunden har betalt for frakt, trykker du på Legg til for å inkludere fraktkostnaden i refusjonen.

5. Valgfritt: Angi en årsak til refusjonen

6. Trykk på Refusjon.

7. Når refusjonen er behandlet, trykker du på Ferdig for å gå tilbake til skjermbildet for bestillingsinformasjon.